Bevar Kolt Ungdomsklub (KUK)

Som en del af Aarhus Kommunes sparekatalog ønsker kommunen at spare tilskuddet til FO-klubberne i Aarhus Kommune væk. Dette vil betyde en lukning af Kolt Ungdomsklub (også kaldet KUK), som vi kender den i dag, da vores drift er afhængig af den kommunale støtte vi får! Besparelserne vil træde i kraft fra 2024.

Vi håber derfor på din underskrift, så vi kan råbe politikerne i Aarhus Byråd og Aarhus Kommune op. Vi vil kæmpe for at sikre, at Kolt Ungdomsklub sammen med de 16 andre FO-klubber i Aarhus Kommune fortsat kan eksistere og skabe fristeder for kommunens unge mennesker! 

Læs spareforslaget her, hvor det også er muligt at indsende høringssvar: Sparekatalog for Kultur og Borgerservice | Høringsportalen - Aarhus kommune

 

Kolt Ungdomsklub

KUK_logo.jpg


Lisbet Bøgh Frandsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Lisbet Bøgh Frandsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...