Bevar Falsetten i Faaborg

Falsetten (Saugstedgård - Assensvej 85B) har i årtier været (og er stadig!) det vigtigste værested for Faaborgs unge, og det eneste sted i Faaborg-Midtfyn som er 100% drevet af unge frivillige. Det er nu sat til salg uden så meget som en vision eller plan for hvordan det fællesskab som Falsetten huser overflyttes til et andet sted.

Salget af Falsetten skal stoppe omgående. Falsetten skal blive hos foreningen og de midler, der er tilsidesat til omlokering til FFV-bygninger bruges til renovering og forbedering af Falsetten.

Det er uacceptabelt at Faaborg-Midtfyn Kommune bryder aftaler med foreninger og vigtige kulturinstitutioner.

Falsetten er et pejlemærke for Faaborgs ungdom, og ikke mindst Faaborgs musik- og kunstnerliv. Det skal vi ikke give slip på eller lade dø hen i kommunal kedlighed. 

Det er ikke acceptabelt, at foreninger skal gennemgå et sisyfos-lignende papirarbejde for at (måske!) få svar på, hvordan deres boligsituation ser ud.

Vi gider ikke flere dårlige løsningsforslag, ikke flere uklare meldinger, ikke flere pludselig tilsalgsættener. Vi vil have Falsetten tilbage.

 


Thomas Tornhøj, Musikforeningen Falsetten    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Thomas Tornhøj, Musikforeningen Falsetten tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...