Bevar den fredede Jenriksbakke

IMG_0384_(1).jpg

Kommunen vil sætte geder ud i vores baghave! 
NÆSTE MØDE 4. NOVEMBER 2020!!!

Frederikssund Kommune skal træffe beslutning om fremtiden for et skønt stykke vild natur midt i et boligområde i Frederikssund – den fredede Jenriksbakke.

Som løsning vil man fjerne den flotte vilde natur og sætte geder ud midt i et boligkvarter til at lave naturpleje på området, som tilsås med græs.

Teknisk Udvalg er ved at træffe beslutning om fremtiden for Jenriksbakke, som vi lever op af og som vi sætter meget stor pris på, som den er. Hvorfor bliver vi ikke hørt i så indgribende en sag for vores område?

Vi er mange, der bor lige op af Jenriksbakke, som er oprigtigt bekymret over hvilken effekt en rydning af Jenriksbakke kan have, som med den nuværende bevoksning sikrer os mod jordskred og oversvømmelse.

Jenriksbakke er fredet for at bevare sti med udsigt over Roskilde Fjord samt planteliv på bakken. Det vurderer vi bedst sikres ved at bevare Jenriksbakke, som den er i dag med beskæring hvert år.

Jenriksbakke huser en rig fauna med insekter, vinbjergsnegle, fugle, ræve mm. og en varieret flora som bidrager til den biodiversitet, vi så meget har behov for.

Vi beder om din hjælp til at sikre Jenriksbakke bliver bevaret og ikke erstattes af en indhegning med geder, eller ryddes med fare for byens største jordskred!

 

Se nyhedsinslaget fra sn.dk her:

https://sn.dk/Debat-Frederikssund/DEBAT-Kommunen-vil-saette-geder-ud-i-vores-baghave/artikel/1375420?fbclid=IwAR2fq0fDcLsBUgtlqiBFMRJu8RTLj58y0sLnCwRqrghNcFsgY1VeHLdsw5E

Se referat fra kommunalmødet her pkt 117: 

https://www.frederikssund.dk/Politik/Dagsordener-og-referater/teknisk-udvalg/2020-09-09/referat?fbclid=IwAR178L_d2grX3r_1a-K5guXpS0QTkgLXXlTbGhwKTy1YQQjpR_JKWmrbLU4

 


AB Jenriksbakke, Benjamin K. M. Withen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift AB Jenriksbakke, Benjamin K. M. Withen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...