Bevar busruterne.

Vi ønsker at bevare busruterne 215, 116 og 509, som er en del af hovednettet i Region Midtjylland. Ruterne forbinder regionen på tværs, særligt de steder, hvor der ikke er togforbindelse.

Hvis disse tre busruter nedlægges vil Nørre Snede, Ejstrupholm og Klovborg blive afskåret fra de større byer, og det vil blive stort set umuligt at komme til og fra området ved brug af kollektiv trafik. Det vil være et stort tab for borgere i alle aldre, specielt vores unge uddannelsessøgende og de ældre vil blive isoleret. 

Det vil især gå hårdt ud over de unge mennesker. For mange af dem er præcis disse tre ruter eneste mulighed for at komme frem og tilbage til ungdomsuddannelserne, hvoraf nogle ikke udbydes i Ikast-Brande Kommune. Dette er fx gældende for HTX-uddannelsen, Erhvers-uddannelserne og SOSU-uddannelsen. Ofte søger de unge disse uddannelser i Horsens, Silkeborg, Vejle eller Herning. Desuden er rute 215 og 509 en livsnerve for Tørring Gymnasium, der gennem mange år har tiltrukket elever fra Ejstrupholm, Nørre Snede og Klovborg.

Vi håber, du vil skrive under for de små landsbyers overlevelse. 


Emilie Christine Foss    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Emilie Christine Foss vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...