Bevar buslinie 669, der forbinder Vordingborg Kommune på tværs Lundby-Præstø-Mern-Kalvehave

I de kommende budgetforhandlinger er der lagt op til nogle spareforslag i den offentlige trafik i Vordingborg kommune. Dette handler bla. om nedlæggelse af rute 669 der kører mellem Lundby-Præstø-Mern-Kalvehave. At nedlægge denne busrute vil gøre det endnu sværere at komme på tværs af vores kommune. I forvejen er der ikke nogle direkte busforbindelser mellem Præstø og Stege (2 af vores 3 købstæder). Borgere der bor i de berørte områder bliver totalt afskåret fra at kunne benytte offentlig transport. Også dem der lige nu er afhængige af den! Det bliver altså endnu mindre attraktivt at bo i de tyndt befolkede områder af kommunen. Og endnu sværere at tiltrække nye tilfyttere. Og ja, nogle får endda nærmest umuligt ved at få hverdagen til at hænge sammen, da de benytter bussen til deres uddannelse, job og indkøb. 
Lad os kæmpe for at bevare buslinie 669, også i 2023. Fordi Vordingborg kommune ikke kun er vores købstæder, men også alle de små dejlige landdistrikter. De små lokalsamfund skal ikke ødelægges og udsultes. De skal have mulighed for vækst, styrkelse og tilflytning. 

Skriv under her, hvis du også ønsker at bevare buslinie 669.


Camilla Lai Schmøde og Charlotte Hansen, Kalvehave    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Camilla Lai Schmøde og Charlotte Hansen, Kalvehave tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...