Bevar bus 918x Randers - Aarhus

Midttrafik har offentliggjort de nye køreplaner der gælder pr. 8 august og her er bus 918X ikke en del af ruterne efter 8. august. Det betyder meget dårligere transportmuligheder for alle der studerer/arbejder eller har andre daglige gøremål i Aarhus men som bor i Randers Kommune (Som beskrevet i Rasmus Bøgh Vinthers læserbrev af d. 2. juni 2021 i Amtsavisen)

Underskriverne af den indsamling ønsker:

At Midttrafik genindsætter bus 918X som den har kørt hidtil og beder samtidig alle instanser der har mulighed for at støtte ruten gøre det (Midttrafik, Region Midtjylland og Randers Byråd).

DELTAG GERNE I VORES GRUPPE TIL STØTTE FOR BUSSEN:

https://www.facebook.com/groups/bevarbus918x

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Rasmus Bøgh Vinther tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )