Bevar Agape i Mariager Fjord

Agape har i mere end 40 år haft hjemhavn i Mariager - Skal det slutte nu?

Peter Graverholt ombyggede den daværende fiskekutter med visionen om at gøre en forskel for mennesker, og navngav den 'Agape', som betyder: 'Den kærlighed, der giver, uden at forvente at få noget igen'.

Peter stod i spidsen for arbejdet med skibet de første mange år, hvor Agape først fungerede som efterskoleskib og dernæst blev tilknyttet ungeinstitutionen 'Bølgebryderen'. 

De seneste 23 år har Arne stået i spidsen for skibet, og visionen er fortsat den samme. Mange mennesker har fået unikke oplevelser, retning i livet og fornyet tro på sig selv og på fremtiden via skibet, og de mennesker, der har båret med der. På Agapes vinteroverdækning står der netop: 'Du har en fremtid' og Johs. 3.16.

Blå Kors Danmark har de sidste 6 år stået for den økonomiske drift af skibet, og de har majoriteten af pladserne i Agapes bestyrelse. Da samarbejdet med Arne er opsagt, arbejder bestyrelsen nu på 2 spor: 

1. At finde en organisation som vil overtage Agape

2. Hvis det ikke lykkes, at overlade Agape til en ny bestyrelse og lade skibet fortsætte i Mariagerfjord. 

Med din underskrift skriver du under på at bevare Agape i Mariagerfjord. Underskrifterne vil blive sendt til Blå Kors Danmark samt Agapes bestyrelse.

Skriv under inden 3/1 2023