Benjamin skal hedde Superhelten - Vi mangler superhelte!

Far er ikke skuffet, han er bare sur... Allright, han er også skuffet :(

For i Danmark er der nemlig ikke plads til superhelte. Ikke hvis man spørg Statsforvaltningen i hvert fald.

Tilbage sidste år, helt bestemt den 30/09 fik jeg nemlig en fantastisk ide. En ide som skulle vise sig ikke at være god nok til Danmark.

En lille baggrundshistorie omkring mig, før forklaringen kommer:

Jeg hedder Benjamin og er 26 år gammel.

Jeg bor på Østerbro, hvor jeg også har min legetøjsbutik og jeg elsker det!

80% af mit liv går med superhelte og hvad er det eneste bedre end superhelte? Det må jo næsten være at VÆRE en superhelt.

Ja det er det vi skal læse om her, for det er nemlig ikke tilladt.

Jeg besluttede mig den 30/09 for at blive Danmarks Første Superhelt! Så jeg søgte om at blive den allerførste i Danmark der skulle hedde Superhelten til fornavn, nemlig Superhelten Benjamin Preisler Herbst!

Kunne i lige se mig ikke bare sælge og have interesse i superhelte, men rent faktisk skulle tiltales Superhelten Benjamin. Hold nu op hvor kunne det være fantastisk! Ja rent faktisk kunne det jo være det ville smide nogen heltegerninger af sig. For navnet forpligter jo!
Mange måneder gik og jeg havde jo betalt for at skifte navn, men jeg fik intet svar, jeg ringede tit og ofte for at spørge hvad der blev af min afgørelse. De var meget bagude i statsforvaltningen, men jeg blev ved med at presse dem til at give et svar.

I dag da jeg åbnede min email lå der så endelig et brev i min indboks. Men det var ikke det svar jeg havde håbet :(

Her er brevet fra dem:
 Jeg må ikke blive superhelt del 1Jeg må ikke blive superhelt del 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lad os lige kigge på hvad der rent faktisk står.

Ordet superhelt er betegnelsen for en fiktiv/ikke eksisterende figur som udfører heltegerninger.

For det første er denne line taget Wikipedia. Måske ikke den mest pålidelige kilde, i hvert fald ikke hvis man skal give grunde til hvorfor folk ikke må få nyt navn.

Men en superhelt er ikke en fiktiv person, en superhelt er hvad man gør det til. For mig er der mange alternative superhelte i verden, læger er superhelte, mødre og fædre verden over er superhelte, Gandi er superhelt, der er så mange forskellige måder at beskrive superhelte på.

Superhelte gerninger er også noget folk selv bestemmer hvad er, for nogen er det at hjælpe en gammel dame over gaden, for nogen er det at stoppe en tyv, så kan vi blive enige om at selve ordet superhelt bliver brugt meget i dagens Danmark?

Yderligere står der; Navnet ikke må være upassende eller anstødene. Jeg håber da ikke der er nogen i verden som ville støt over at jeg kaldte mig Superhelten Benjamin...

Jeg kan forstå hvis folk griner, synes det er dumt, mobber en lidt, men anstødeligt? Ej så er vi vist lidt mere fremme i skoende i Danmark.

Her er lige en lille liste over navne som er godkendt i Danmark: Awsome, Altan, Blær, Charme, Dreng, Europa, Gift, Gin, Musling, Lurifax, Offer, Memo, Gandalf, Og, Ninja, Ok, Tung, Pop, Sok, Tavs.

SKAL VI LIGE BLIVE ENIGE OM AT SUPERHELTEN SKAL GODKENDES???

Jeg kan i min vildeste fantasi ikke fatte man må hedde Ninja, Awsome og Offer, men ikke må hedde Superhelten Benjamin.

Så jeg vil meget meget meget gerne have jeres hjælp. På dette link har jeg lavet en underskriftindsamling for at få det godkendt.

Hvis i ville bruge 2 sekunder på at skrive under, så er I i sandhed være superhelte for mig!

De bedste superhilsner fra Superhelten Benjamin Preisler Herbst (De kan vel ikke afholde mig for at promovere det)

P.s. Del utrolig gerne bloggen rundt på nettet, det skal kunne lade sig gøre :)


Superhelten Benjamin Preisler Herbst    Kontakt forfatteren af dette andragende