Bedre miljø for unge ildsjæle

Foreningen Teaterhuset i Huset-KBH har med sine 10 lokaler, 2 scener samt den årlige Vildskud Festival et enormt uindfriet potentiale. Med få kommunale midler kan foreningen, stedet og festivalen være et attraktivt og let tilgængeligt socialt mødested, en kunstnerisk legeplads og et mangfoldigt fællesskab, som aspirerende, unge og nyinteresserede kultur- og teatermagere kan boltre sig i - og som branchen og kulturen vil nyde gavn af. Men der mangler politisk opbakning og tro på at unge selv kan drive en forening, et sted, en festival og en kultur- og teaterscene.  

Denne underskriftindsamling er et forsøg på at vise kommunens kulturpolitkere og store fonde, at der er et dokumenteret behov for, at der skal leveres en større indsats på vækstlags- og frivilligområdet inden for teater og kultur. Ved at underskrive denne indsamling bruger du din stemme til at skabe og italesætte vigtigheden af et socialt og kunstnerisk mødested for og af ildsjæle i centrum af København. Du medgiver samtidigt, at frivilligdrevne miljøer for unge teater- og kulturskabere mangler anerkendelse som en vigtig grundsten i kultur- og oplevelsesbranchens fødekæde og fremtid. Hjælp os med at skabe et sted, en forening og et nyt samlingspunkt, der kan forbedre indstillingen til og kulturen omkring teater. 

Vi ønsker et bedre, mere mangfoldigt og mere anerkendt miljø for ildsjæle og kunstneriske aspiranter, for det tror vi på skaber en positiv forandring i samfundet. 

Håbet er Teaterhuset opnår flere ressourcer til at vores medlemmer og frivillige kræfter kan skabe mere indhold og samarbejder på tværs samt at vi får midler til at ansætte to deltidsarbejdere til at gøre en generelt indsats på vækstlags- og frivilligområdet inden for teater og kultur. 

Hjælp os med at realisere det ønske ved at underskrive indsamlingen.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Teaterhuset tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke dit telefonnummer offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...