Ændre hundeloven bevar muskel hunde

Vi ønsker hundeloven ændret så hurtigt som muligt, da mange uskyldige hunde uanset racen mister livet med den lov vi har nu! Og få et hundekort
til at havde hund. Efter der er så mange uansvarlig hundeejer.

Raceforbudet skal statuere tryghed, men tryghed for hvem???

Hvis du går med opfattelsen om at du ikke bliver ramt af hundeloven fordi du ikke har en muskelhund, så forsæt med at læse, for loven rammer alle hunde uanset racen.

1. Da der er omvendt bevisbyrde, kan politiet drage den konklusion at din blandings hund ex. Labrador/Rottweiler linger en ulovlig blanding.
Har du ikke en stamtavle så har du inden beviser der modsiger dette. - Din hund som ellers er fuldtud lovlig, kan blive sendt til aflivning.

2. Du går tur med din Rottweiler på kun 14 mdr. En anden hund kommer farende og angriber den. Efter en kamp for at få den fremmede hund til at slippe,
Kkonfronterer du den uansvarlige hundeejer og får alle oplysningerne på personen. - Efter en tur til dyrlægen finder du ud af at indet er sket med din hund, og lettet tager du hjem.
14 dage senere kommer 2 politimænd for at hente Rotteweiler. Hvorfor?- Jo det viser sig at i sit forsvar på at slippe fri har din hund lavet en flænge der skulle syes på den fremmede hund.
Og den uanssvarlige hundeejer anmeldte sagen. Detsværre er der ikke andet at gøre en at lade jeres familiemedlem aflive.
Så længe der findes en forbudsliste vil alle hunde være i fare for aflivning.
Fordi mange uskyldige hunde mister livet med den nuværende lov, har jeg valgt at sige fra og kæmpe mod hundeloven og for hundenes retfærdighed!
Det har jeg gjort ved at lave denne kampagne, hvor det gælder om at samle 50.000 underskrifter, så jeg kan indlevere dette nye lovforslag til folketinget om en lovændring/Aflivning af hundelovnen.

Din støtte gør en forskel så jeg håber at i vil hjælpe med at sprede budskabet og gøre en forskel for at hjælpe de uskyldige hunde der hvert år bliver aflivet på grund af hundeloven.
Aggresive hunde er ikke spørsmål om race, men hvordan du opdraver dem.
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )