Åbningstider for daginstitutioner kolding kommune

Vi har idag fået en skrivelse om at Kolding Kommunes daginstitutioner for reduceret deres åbningstid.
F.eks. om morgen kan man først aflevere sit barn kl 6.30 i børnehaven og vuggestue. Dette gør det svært for mange forældre at nå på arbejde til kl. 7.00. Fredag er endnu værre. Har man fri kl 15 , så kan det komme til at knibe at nå at hente sit barn inden kl 15.30.
Forældre der har mindst 30 min kørsel til deres arbejde , vil jo komme for sent hver dag. Ikke alle arbejdspladser er lige fleksible. 

Derfor sætter jeg denne underskriftindsamling igang hvor jeg håber så mange som mulig er enig med mig i at dette skal stoppes.

Det man skriver under på er at man ikke ønsker ændring af åbningstiderne i dsginstitionerne i Kolding Kommune som er varslet i dag d. 27/11-2019. 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Eva Bauer-Schliebs tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook