BEVAR KUNSTHALLEN GL. HOLTEGAARD

Kontakt forfatteren af dette andragende

Har du lyst til at hjælpe os i kampen for Gl. Holtegaards overlevelse?

2024-05-09 11:23:26

Kære underskiver,

Først og fremmest tusinde tak for din underskrift, og for opbakningen til at bevare kunsthallen på Gl. Holtegaard.

Som tingene ser ud lige nu, skal vi fortsat dreje nøglen om, når kalenderen viser 2025, men på Gl. Holtegaard tror og håber vi stadig på en løsning, der kan fremtidssikre den levende kunst i Rudersdal.

Vi ser os selv som et aktiv for Rudersdal Kommune og håber derfor også, at kommunalbestyrelsen vil være med til at skrive et nyt kapitel om kunsthallen i de historiske rammer.

 

Har du lyst til at hjælpe os i kampen for Gl. Holtegaards overlevelse? Så er der fire konkrete måder at bidrage på:

1.      Fortæl dine venner og familie om Gl. Holtegaard. Spred ordet, og opfordre også dem gerne til at skriver under på indsamlingen (https://www.skrivunder.net/bevar_kunsthallen_gl_holtegaard). Vi afleverer alle underskrifterne til Borgmesteren i slutningen af maj, så vi vil gerne have så mange som muligt!

2.      Vær aktiv på Facebook og i debatspalterne! Vi forsøger fortsat at finde en løsning sammen med kommunalbestyrelsen, men håber at du være med til at vise politikerne, at der er stor opbakning til Gl. Holtegaard – både på de sociale medier og i avisernes debatspalter.

3.      Skriv til kommunens politikere En anden måde at vise din opbakning er at skrive direkte til kommunens politikere, med en opfordring til at redde Gl. Holtegaard. Deres email-adresser findes på kommunens hjemmeside, og alle borgere kan skrive til dem, hvis de ønsker en sag løftet. Både her og på sociale medier holder vi selvfølgelig en god tone.

4.      Vis din opbakning fredag, 31. maj Fredag, 31. maj kl. 16-19 holder vi en storåbning af den internationalt anerkendte danske Nina Beiers store værk Ø i barokhaven samt udstillingen Du bliver selv gammel – der viser to stærke solopræsentationer af den højaktuelle danske billedkunstner og keramiker Kirsten Christensen og den svenske billedkunstner Linnéa Sjöberg. Vi har inviteret en række store kulturpersonligheder, og håber på at se rigtig mange til åbningen. Det vil sende et stærkt signal om, at der skal findes en løsning for Gl. Holtegaard.

 

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at række ud til os.

På forhånd mange tak for din hjælp!

Det betyder meget for os.

Mvh, Gl. Holtegaard


Nina Peitersen, kommunikationsansvarlig på Gl. Holtegaard



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...