Kosttilskud skal med i kampen mod corona

Kontakt forfatteren af dette andragende

Åbent brev med anbefaling af D-vitamin-tilskud

2021-01-17 11:04:33

Jeg har nu fået lagt en dansk oversættelse af det åbne brev på bloggen. Brevet er skrevet af over 200 internationale læger og eksperter, og de anbefaler at alle tager tilskud af D-vitamin her i vintermånederne. Her er en kort opsummering af deres anbefalinger: 

  • De anbefaler alle voksne at tage 4000 IE (100 mcg) (µg) dagligt (eller mindst 2000 IE) i mangel af test. 4000 IE betragtes bredt som sikkert. Den største dose i et produkt i danske apoteker er 90 mcg (µg)
  • De anbefaler, at voksne, der ikke allerede får de ovennævnte mængder, får 10.000 IE (250mcg) (µg) dagligt i 2-3 uger (eller indtil de når 30ng / ml ved test), efterfulgt af den daglige mængde ovenfor. Denne praksis betragtes bredt som sikker.
 
Dette bør anbefales til alle i vintermånederne. Vi kan få 500 mikrogram (µg) ved at tage sol i en dag. De optimale beskyttende blodniveauer er 150 nmol/L (60 ng/ml) for kvinder og alle mennesker over 60 år og 125 nmol/L (50 ng/ml) for mænd under 60 år. Disse data er bygget på et stort studie med ca. 190.000 mennesker. Niveauerne falder under betændelser og infektioner.

Det er doser, der er væsentligt højere end det, som de danske myndigheder er begyndt at anbefale - men højere doser er nødvendige for at opnå beskyttelse mod covid-19!

Og det er jo det, der er vigtigt lige nu!

Læs oversættelsen af det åbne brev på bloggen her: https://ingenland.wordpress.com/abent-brev-med-anbefaling-af-d-vitamin-tilskud/

Tak fordi du har støttet underskriftsindsamlingen!

Sørg også godt for dig selv: Få nok vitaminer, mineraler, søvn og motion - hold humøret oppe og pas godt på dig selv!

Mange hilsner

Anette 


Anette Paulin

Tilføjelser den 6. januar 2021

2021-01-06 12:25:30

Jeg har tilføjet et nyt krav til underskriftsindsamlingen:
"Mål niveauerne af C-vitamin, D-vitamin, B-vitaminer, zink og selen hos alle indlagte med Covid-19. Hvis der er mangler, skal de udbedres samtidig med standardbehandlingen."

Og samtidig har jeg tilføjet informationen herunder:
"En gruppe læger i USA (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance) har arbejdet intensivt siden starten af pandemien med at udvikle protokoller til behandling og forebyggelse af Covid-19 med en kombination af gængse lægemidler og kosttilskud: C-vitamin, D-vitamin, Thiamin, zink, quercetin og melatonin - doserne afhænger af sygdommens sværhedsgrad.
Andre naturlige stoffer som artemisin, bromelain og curcumin har også vist gavnlig virkning og kan inddrages i forebyggelse og behandling."

Jeg vil anbefale alle at se på artiklerne og protokollerne hos Front Line COVID-19 Critical Care Alliance - de har samlet erfaring i lang tid og er nu rigtig dygtige til at redde livet på de patienter, der bliver indlagt på de hospitaler, hvor protokollerne bruges. Samtidig slutter flere læger sig til verden over og begynder at indføre de samme protokoller - fordi det virker!
https://covid19criticalcare.com/

Del - del - del! Tak!

Anette


Anette Paulin

Tak!

2021-01-06 10:21:11

Tak til jer alle for jeres støtte og jeres kommentarer - det varmer meget at læse dem!

Lige nu er vi på vej ind i en hård periode - der er mere smitte, flere syge, mere nedlukning og så videre - og der er nu mere brug for denne viden end nogensinde før. Derfor vil jeg gerne bede dig om at dele underskriftsindsamlingen igen! Del den pr mail til din familie, venner og bekendte, del den på facebook i alle grupper, du er med i. 

Har du mulighed for det økonomisk, kan du lige nu støtte underskriftsindsamlingen ved at købe øget synlighed herinde - for 37 kroner vil den blive vist til 3.000 besøgende her. 

Husk at du også er velkommen i støttegruppen på facebook: https://www.facebook.com/groups/829638844275795

Der bliver delt meget god viden, forskning og så videre. 

De bedste ønsker for at du og dine kommer godt igennem de næste måneder!

Mange hilsner

Anette


Anette Paulin

Breaking: Danmark går foran et lille skridt i den rigtige retning!

2020-12-22 11:25:09

Hej til alle jer, der har støttet underskriftsindsamlingen "Kosttilskud skal med i kampen mod corona"!

Nu sker der endelig nogle ting, der går i den rigtige retning!
Den 21. december kom den danske Fødevarestyrelse med nye anbefalinger med hensyn til D-vitamin, og de anbefaler nu at alle danskere tager tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret (fra oktober til april).
De anbefalede doser ligger dog langt under, hvad eksperter anbefaler, men derfor er det alligevel et lille skridt i den rigtige retning!
De nye anbefalinger kommer samtidig med, at over 100 forskere, læger og andre eksperter er gået sammen om at skrive et åbent brev til alle regeringer, sundhedsmyndigheder, læger og sundhedspersonale i hele verden. I brevet betoner de vigtigheden af, at alle har nok D-vitamin nu, og betoner den videnskabelige evidens, der viser at det kan beskytte mod alvorlig Covid-19.
Disse læger og eksperter anbefaler generelt at alle voksne tager 4000 IU (100 mikrogram) dagligt - det er 10-20 gange så meget, som Fødevarestyrelsens anbefaling på 5-10 mikrogram. Indtil nu har 135 læger tilsluttet sig det åbne brev - og som en interessant detalje kan alle, der skriver under, skrive, hvor meget vedkommende anbefaler til andre, og hvor meget vedkommende selv tager. Og der kan man se, at mange af disse eksperter tager selv mere end de anbefaler, op til 10.000 IU eller mere.

Jeg har ikke set de nye anbefalinger fra Fødevarestyrelsen slået stort op i medierne i går, sådan som de burde være - lad os være med til at gøre det kendt nu, så alle danskere ved det!

Der er nu over 800, der har støttet denne underskiftsindsamling, men det ville være dejligt at nå ud til endnu flere! Derfor vil jeg gerne bede dig om at dele den på mail eller facebook igen, og du er også velkommen i støttegruppen på facebook, hvor der også ligger mange gode og interessante opslag! Her er link til gruppen:

https://www.facebook.com/groups/829638844275795

Mange hilsner

Anette Paulin

Kilder:
Nye D-vitamin-anbefalinger til børn og voksne
https://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Pressemeddelelser%202020/Nye-D-vitamin-anbefalinger-til-b%C3%B8rn-og-voksne.aspx

Over 100 Scientists, Doctors, & Leading Authorities Call For Increased Vitamin D Use To Combat COVID-19
https://vitamindforall.org/letter.html


Anette Paulin

Støttegruppe på facebook

2020-12-10 08:15:05
En bekendt har oprettet en støttegruppe på facebook for underskriftsindsamlingen, og der vil jeg gerne invitere dig til at være med: https://www.facebook.com/groups/829638844275795

Der sker mange spændende ting verden over i disse dage, og facebook-gruppen vil være et sted, hvor man kan holde sig opdateret og dele erfaringer!

 

Med venlig hilsen

Anette Paulin


 


Anette Paulin

Ny vigtig artikel!

2020-11-29 15:18:23

Tak for din støtte til underskriftsindsamlingen - og for at dele den, så vi får denne vigtige viden ud til så mange som muligt!

Der er ændringer på vej i den rigtige retning - i går, lørdag den 28. november, bragte Politiken en artikel med overskriften: 

Overlæge opfordrer til indtag af D-vitaminer mod corona: »Ud fra mit kendskab til det kan det være forskellen på at leve og at dø«
 

Det er første gang, danske eksperter og forskere har fået lov til at gå ud i stort medie og udtale, at der er noget, man kan gøre for at styrke immunforsvaret, og det er jo stort.

I artiklen fremhæves de mange undersøgelser, der viser en sammenhæng mellem D-vitaminmangel og øget risiko for alvorlig Covid-19, og det omtales også, at en stor undersøgelse af danskernes niveau af D-vitamin for nogle år siden viste, at mangel er udbredt om vinteren.

"»På nuværende tidspunkt af året vil store dele af befolkningen have gavn af D-vitamin-tilskud«, siger professor Peter Schwarz, Endokrinologisk Klinik & Knoglemetabolisk Forskningsenhed på Rigshospitalet (...)

»Vi har en mørk tid foran os, og vi ved, at et lavt D-vitamin niveau generelt er negativt for vores knogler og muskelfunktion. Så hvis vi kunne få flere danskere op i normalområdet, og det så siden hen viser sig at have en positiv effekt på covid-19-sygdom, så har vi gjort noget godt. Hvis der viser sig ikke at være en sammenhæng, så har vi også gjort noget godt. Der er ingen risiko forbundet med det, såfremt det ikke overdrives«, siger han.

Normalt kalder han sig en forsigtig mand, der kun melder ud, når der er solid evidens for, at noget virker. Men i den nuværende situation mener han, at alle danskere, raske som syge, godt kan tage en vitaminpille om dagen."

Den anden læge, der citeres i artiklen er enig:
»Du finder ikke en læge her på afdelingen, der ikke tager 50 mikrogram D-vitamin. Alle tager da det, hvis man arbejder med det her felt«, siger Jens-Erik Bech Jensen.

»For mig at se bør ’Husk din D-vitamin’ være et råd på linje med at bruge mundbind og hoste i ærmet. Hvis D-vitamin var farligt, var det en anden sag, men vi snakker om et stof, som vi alle synes, vi skal have mere af«.

Hele artiklen kan læses på Politikens hjemmeside, men kræver abonnement:

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art7985354/%C2%BBUd-fra-mit-kendskab-til-det-kan-det-v%C3%A6re-forskellen-p%C3%A5-at-leve-og-at-d%C3%B8%C2%AB

Gør gerne dine venner og bekendte opmærksomme på artiklen og på denne underskriftsindsamling - som overlægen siger, kan det være forskellen på at leve og at dø!

Igen: tak for din hjælp!


Anette Paulin

Endnu et studie bekræfter sammenhængen mellem D-vitaminmangel og øget inflammation og risiko for alvorlig Covid-19

2020-11-25 08:01:23

Tak for din støtte til undeskriftsindsamligen!

For få dage siden kom der endnu et studie, der bekræftede vigtigheden af at have D-vitamin nok, da der var en klar sammenhæng mellem D-vitaminmangel og øget inflammation og øget risiko for alvorlig Covid-19. Du kan se en omtale og link til studiet på bloggen under Sidste nyt: https://ingenland.wordpress.com/sidste-nyt/

Derfor er det så vigtigt, at vi får denne underskriftsindsamling ud til så mange som muligt!

Jeg har skrevet en artikel til Tidslernes blad - artiklen blev skrevet, før mit tidligere borgerforslaget udløb, men baggrunden - krigen mellem de to lejre - er stadig aktuel, og er også relevant for den nye underskriftsindsamling.
Artiklen kan læses her:
Vaccine eller C-vitamin
https://www.tidslerne.dk/index.php/2020/11/12/vaccine-eller-c-vitamin-behandling/

Mange hilsner

Anette 


Anette PaulinDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...