Støt protesten mod "solcelleprojektet i Rise/Thorup"s størrelse og placering

Kontakt forfatteren af dette andragende

protesten mod solceller i Thorup

2020-12-02 09:56:45

Så er det vist officielt. Solcellerne i Thorup kommer IKKE.

Jeg har ikke helt fattet det endnu, men jeg vil gerne sige HJERTELIG TAK til jer alle. Jeres underskrifter og jeres mange kommentarer har holdt os oppe undervejs i mareridtet.

Der har været arbejdet meget både udenfor og indefor kulisserne, og LOV MIG at være med til at finde på andre og bedre ideer til Ærøs energifremtid.

Det skal bare gøres ordentligt fremover og være lokalt forankret.

Energiproblemet er jo ikke løst, men det skal ikke være en hensynsløs jagt på profit.Men en sund løsning til glæde for alle.

Igen 1000000 tak, fordi I tog Jer tid.

 


Ulla de Frey

Vi får diverse beskeder, men ved intet med sikkerhed.

2020-09-02 09:25:16

Tak til alle for at støtte og kommentarer. Del, del, del. Vi skal være så mange som muligt for at kunne ændre noget. Men skriv måske også et bare enkelt brev  max A4 til enten FAA eller kommunen inden høringsperioden er slut d. 14. september.   Så havde vi et borgermøde d 11.august, hvor vi for første gang fik at vide at strømmen i en vis udstrækning vil blive på øen, (men ingen jobs til Ærø) og at der kunne komme noget økonomisk kompensation til husejere, men penge kan ikke erstatte livsværdier.   Det blev ikke til så meget snak om processens mangler eller visualiseringens, men BE kom næste dag her og tog supplerende fotos. Se på facebook d 2 sept. Feks Oplev mit Ærø Se evt det materiale, der ligger på kommunens hjemmeside: Ærø kommune/politik/høringer/lokalplan 2-4, men vær forberedt på det ikke er nem og umiddelbar læsning.   Hvis der nu havde været åbenhed og fornuft i processen fra starten, ville megen tid og mange kræfter og tårer være sparet. Der SKAL findes grønne løsninger. Lad os undersøge markedet, finde & give information / ekspertviden og samarbejdsformer, i stedet for at sige ja til det første og nemmeste. Og i øvrigt ikke tage borgerne alvorligt.   Kommunen er ikke tjent med at have det omdømme. Det kunne afskrække tilflyttere.   Ulla de Frey


Ulla de Frey

Tak + orientering

2020-07-31 11:19:09

Jeg vil starte med at sige, hvor glade vi er over, at I vil støtte os i protesten. Og tak for alle kommentarer. Lige nu er vi i høringsperioden - som er nu og indtil d. 14. september (den første forkerte dato skulle være rettet nu på kommunens hjemmeside).   I den kommende tid beder vi alle, der kan og vil om at sende både læserbreve til aviserne og høringssvar (dvs indsigelser) til Ærø kommune. Og om at dele denne onlinemulighed med så mange som muligt.   Jeg har mailgrupper, der får tilsendt materiale. Send evt jeres mailadresse til ulladefrey@besked.com, hvis I ønsker mere information.   Ud over det håber vi så mange som muligt møder op på borgermøde d.11.august kl 19 i Rise Minihal, Store Rise Skolevej 1, Æ Der kommer plakater op på de hvide søjler med forskellige informationer, og vi vil prøve at inddrage presse og medier i august. Det drejer sig ikke mere bare om det kolossale område, men også om problemet med den manglende, orientering og ditto åbenhed om projektet fra myndighederne og om det forkastelige i, at potentielle huskøbere kan risikere, at der bliver besluttet at lægge solceller på deres omegn hen over hovedet på dem. Vi SKAL have alternative energiformer på øen, men det skal være til glæde for øen og dens beboere.  


Ulla de FreyDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...