Støt at der også i fremtiden ligger et bibliotek på Jagtvej 227

Kontakt forfatteren af dette andragende

Støt at der også i fremtiden ligger et bibliotek på Jagtvej 227

2021-11-03 05:57:01

Kære du som skrev under på at bevare et bibliotek på Jagtvej 227, og støtte Øbrohus’ forslag om et nyt adgangsvenligt bibliotek i stueplan, i en træbygning med almene boliger ovenpå.
Vi har brug for opbakning fra alle jer Østerbroborgeres opbakning torsdag (4/11/21) når Øbrohus' forslag om nyt bibliotek m boliger, i træbygning, skal diskuteres på et borgermøde på Biblioteket. Der præsenteres også to andre forslag. 

 

Det er torsdag 4. nov. kl. 19. på 3. sal i biblioteket.  

Der er elevator. 

 

Politikerne på Rådhuset holder øje med hvordan borgerne på Østerbro stiller sig til de forskellige forslag. Så mød talstærkt op! 

Lokaludvalget ønsker at flytte vores bibliotek til yderkanten af bydelen, med dårlig transport (især skidt for ældre) og splitte det op på et voksen-bibliotek og et voksenbibliotek på to forskellige adresser (skidt for børnefamilier der får dobbelt transport). 

 

Øbrohus' projekt-forslag imødekommer en lang række interesser og behov, samtidig med at det har stærk grøn Bæredygtighedsprofil. Du kan se forslaget som er vedhæftet. 

 

Det er dybt kritisabelt, at kommunen ikke har varslet et så vigtigt møde i god tid. I stedet for de normale 8 uger, har man efter 2 års corona-stilstand varslet mødet med 12 dages varsel...!!    Og desuden lavet den mest anonyme invitation som ikke giver indtryk af hvad mødet egentlig handler om. Undertegnede har bedt om at Øbrohus' forslag blev omtalt på invitationen men det har kommunen ikke ville efterkomme. 

https://billetto.dk/e/dialogmode-om-fremtidens-biblioteksstruktur-i-den-nordlige-del-af-osterbro-billetter-576908?utm_campaign=Discovery&utm_content=DK+Order_Confirm+Widget&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto+Promotion

Vi håber at alle Østerbro-borgere som ønsker at bevare et bibliotek lige ved os, og som støtter projektforslaget om et visionært træ-byggeri, med almene boliger.  

 

 

 

 

På vegne af Øbrohus Afdelingsbestyrelse. 


Flemming BiirsdahlDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...