Bevar Irma

Kære alle sammen

Som I nok har hørt har Coop valgt at lukke vores elskede Irma kæde. I knap 140 år har Irma eksisteret i de Københavnske gader, men det er nu ved at være slut. Hvis vi ikke gør noget omgående forsvinder Irma pigen for evigt, Irma pigen er et kultur symbol i Danmark, som jeg mener at vi bør holde fast i. Irma skal fortsat findes som selvstændig butik og ikke som en del af den nye kæde Coop.

Tilbage i 1993 ville Coop (dengang FDB) også lukke Irma men dette blev droppet grundet store protester… måske man kunne lave noget lignende igen… 

Som det ser ud nu vil størstedelen af Irma-butikkerne blive omdannet til Coop365 butikker der er discount som vi ellers kender det fra netto og rema1000.

Skriv under på underskriftsindsamlingen hvis I ønsker at danmarks ældste detailkæde skal bestå. Stem på bevarelse af Irma-butikkerne.

Hilsen en tidligere Irma medarbejder
Nikolaj Rosenmejer


Nikolaj Peter Andersen Rosenmejer    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Nikolaj Peter Andersen Rosenmejer vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...