Nej til Rema 1000 byggeri ved Kystvejen, Gilleleje Stationsvej og Bøgebakken i Gilleleje

Underskriftindsamling imod opførelsen af et REMA 1000 supermarked

i Gillejes bymidte på hjørnet af Kystvejen og Gilleleje Stationsvej

Baggrund:

Bakkeselskabet har besluttet at arbejde videre med planerne om at lade REMA 1000 købe selskabets grusparkeringsplads, så der kan opføres en større supermarked på hjørnet af Kystvejen og Stationsvejen med mindre, ”der bliver en kæmpe opstand og byen er imod denne handel” (Formand for Bakkeselskabet Kurt Husum Larsen).

På denne opfordring til opstand protesterer nedenstående borgere kraftigt imod placeringen af REMA 1000   i Gillejes bymidte på hjørnet af Kystvejen og Gilleleje Stationsvej, fordi denne placering:  

Vil fjerne kunderne fra midtbyen og skævvride byens handelsliv (Henrik Magelund formand for byens Handels-og Turistforening)
Vil ødelægge byrådets visioner om at skabe en grøn velkomstport til Gilleleje (Strategiplanen ’Lyst til Gilleleje’vedtaget af Byrådet den 6. marts 2017)
Vil virke æstetisk skæmmende på omkringliggende bygninger, herunder det smukt restaurerede Posthus, Kulturhavnen mfl.
Vil øge eksisterende trafikkaos med yderligere flere store lastbiler i rundkørslen, i krydset med indgang til Kulturhavnen og villavejen Bøgebakken.

Vi siger nej til opførelsen af et REMA 1000 supermarked på hjørnet af Kystvejen og Gilleleje Stationsvej:

 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Susanne Nielsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.







Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...