Vælg velfærd - Stop fyringer i Odense

Vær med i kampen for arbejdspladser  og ordentlig velfærd og at kræv at bare 1/4 af 2007 skattelettelsen bliver ført tilbage til de velfærdsarbejdere som pengene blev taget fra. Hvis du støtter det, så marker din støtte ved at skrive under her på siden.

Mange hårdtarbejdende velfærdsarbejdere er allerede blevet fyret. Folkeskolelærere, hjemmehjælpere, pædagoger. Når vi nu har en sjælden mulighed for at forhindre de værste fyringer og endnu en sparerunde, bør vi gribe den.  I SFU mener vi, at man ikke skal vælge skattelettelser, hvis dét er konsekvensen.

Der må være en grænse. Odense har allerede skåret 10% af budgettet. Nu står vi og mangler de penge, som blev givet væk af de borgerlige i 2007, da Odense fik penge fra andre kommuner under det forrige byråd i 2007. Den røde regering har med udligningsreformen givet Odense en chance for at rulle en lille del af den skattelettelse tilbage. Det kræver SFU at vi gør.

Op til en fjerdedel af skattelettelsen på 1,2%, som de borgerlige gennemførte, kan i stedet bruges til at sikre færre fyringer af velfærdsarbejdere og forhindre takststigninger på SFOer og svømmehaller.