Underskrifter vil blive sendt til sundhedsministeren angående vanedannende medicin .

Jeg samler underskrifter i forbindelse med den udsendelse Deadline har sendt om hvor forfærdeligt det er med alle de danskere som er afhængig af medicin , og at kroniske smertepatienter bare skal træne , og ingen medicin have ... Så synes måske det er meget relevant at høre hvad det betyder for de syge ...vi får smadret vores liv af det her . jeg har faktisk fået bygget et, om end reduceret ...men stadig et dejligt liv op. Men jeg kan ikke træne .. og jeg kan og vil ikke undvære min medicin .. for så forsvinder det liv .
Og er det ikke relevant at spørge os som har ondt om vores medicin virker ...de mennesker som har besluttet det her har aldrig haft smerter ..
Forestil dig du har forstuvet hele kroppen ...og sådan gør det også ondt i morgen ... næste uge ...måned ...år ... resten af dit liv ...og så få at vide det bare skal trænes væk ..
Min historie er : jeg er kommet i klemme i systemet, PGA sundhedsstyrelsens anbefaling om at alle der får Tradolan skal trappes ned. Det har jeg nægtet. Jeg er ikke misbruger ... jeg behøver ikke hjælp til at trappes ud af min medicin ..for jeg bliver ikke rask ...men hellere brænde klart og så gøre det i kortere tid .. hvis Tradolan koster mig 10 år i sidste ende ...så er det en pris jeg gerne betaler . Jeg var så lettet da jeg fik førtidspension , og den fik jeg endda uden arbejdsprøvning eller praktik . .og så troede jeg naivt at jeg kunne få ro til at passe den hverdag og det liv jeg har bygget op ....med alt hvad der hele tiden er af planlægning, prioriteringer og puslespil for at mine smerter ikke stiger ...for det gør de hvis jeg ikke passer på mig. .. men det her fylder og det tærer på energi og humør. .fordi man igen ikke ved om man er købt eller solgt ...og det går ud over familie og venner ...det er ikke rimeligt ...så selvom jeg er syg ..så er jeg et menneske ...og jeg ønsker at blive behandlet med respekt og have medbestemmelse over min egen krop og mit liv
Vi er mennesker ...som ønsker ret til at beholde vores medicin , så vi kan leve bare et nogenlunde liv ...