Trafikken i Nedergade / Overgade / Claus Bergs Gade

Er i, som os i nr. 28, ved at være godt og grundigt bekymrede over trafikudviklingen i kvarteret? Den tiltagende trafik og ALT for mange, der kører alt for stærkt!

Vi har igennem længere tid, ligesom andre i Nedergade, forsøgt at råbe myndighederne og politikerne op uden held. Vi har et ønske om, at vi kan stå sammen om at få råbt politikerne og myndighederne op og gerne inden der bliver åbnet op for turister igen.

Vi ønsker, af hensyn til sikkerheden, at der som minimum opsættes skilte med fartbegrænsning på 30KM/T dog allerhelst 20KM/T.

Den tunge trafik ønsker vi også begrænset, fordi flere af de gamle huse i gaderne slår revner.

Overgade og Claus Bergs Gade før TBT projektet gik i gang. Dengang var der 30KM/T i hele området inkl. Nedergade. Det er det vi ønsker tilbage!

Overgade_før_TBT.jpg

Claus_BErgs_gade_før_TBT.png

Google Streetview fra 2009

Med venlig hilsen Ejerforeningen Nedergade 28, Jens & Camilla – Marlene & Stig


Ejerforeningen Nedergade 28    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Ejerforeningen Nedergade 28 tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...