TANDLÆGEPERSONALE STÅR SAMMEN FOR BEDRE TANDSUNDHED.

Som ansat inden for tandplejen, som enten tandlæge, klinikassistent eller tandplejer i Danmark, ønsker jeg med min underskrift at gøre opmærksom på min utilfredshed med de forringelser særloven (L235, vedtaget d.24/5, m. effekt d.1/6-2018) påfører den danske tandsundhed.

 

Vi kan konstatere, at der ved særloven:

 

  • bliver fjernet 20% af det offentlige tilskud til den basale tandpleje.
  • tidligst kommer en ny særlov i 2019, alt imens alle danskeres tandsundhed står på standby.
  • vil være væsentlige samfundsøkonomiske konsekvenser (Forebyggelse koster - men behandling koster endnu mere. Ikke kun for patienten, men også for hele samfundet, pga. de følgesygdomme der kommer med dårlig tandsundhed).
  • gøres op med årelang tradition for, at tilskuddet til tandbehandling aftales ved overenskomst mellem tandlægeforeningen og regionerne.

 

Vi ønsker, som tandplejeteam, ikke at gå på kompromis med vores faglighed, fordi en urealistisk budgetramme er blevet fastlagt.

 

Derfor tilkendegiver vi med vores underskrift at vi ønsker, at særloven erstattes så hurtigt som muligt, og senest 1. november 2018, med en ny overenskomst mellem tandlægeforeningen og regionerne, med en større vision for Danmarks fremtidige tandsundhed.

 

Således opfordrer vi med vores underskrift, Sundhedsministeren, Regionerne og Folketinget, til at sørge for, at der bliver indkaldt til forhandlinger straks og inden sommerferien.

4C5075B7-9375-4807-AC28-D171D1669442.jpeg

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Eddie Basson tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )