Stop Svinestregerne

Dette er en planet!! Ikke et Imperie!!!Fra video Hvide striber på himlen, uploadet af - torbentwins

Vi ser det efterhånden hver dag! Himlen er krydset over med hvide striber efter fly. Disse flystriber bliver hængende på himlen, og bredes langsomt ud til store hvidlige felter, der næsten spærrer for solen. Efter sådan en dag med hektisk flyveaktivitet, kan der måske gå et par dage uden eet eneste hvidt spor på himlen, hvorefter der atter flyves igen fra tidlig morgen, eller i hvert fald oftest sent om eftermiddagen og hen mod solnedgangen. For nyligt er det blevet konstateret, at flyvemønstret har ændret sig, så der nu lægges hvide striber ud om natten!. Folk er med rette bekymrede og retter henvendelse til f.eks. DMI eller MIljøstyrelsen for at få svar, men modtager som regel blot en kort besked om, at man ikke kender nærmere til fænomenet. Det gør så til gengæld ingeniør Frank Rasmussen, som igennem en årrække har sat sig særdeles grundigt ind i, hvad det egentlig er, der foregår på himlen, og hvorfor der mon er hvide striber - næsten hver dag.

 

 

 

Journalist Ebbe Hindahl får historien her..

Hvide striber på himlen 32 min 7 sek
http://www.youtube.com/watch?v=oQp9sN...

Why in the World are They Spraying - Full
http://www.youtube.com/watch?v=kirM5N...

Mere info her:

Link`s til danske facebook sider:

Svinestreger i luften! (chemtrails)
http://www.facebook.com/groups/916767...

Danmarks vejr
http://www.facebook.com/groups/188262...

Oplysning til det danske folk
https://www.facebook.com/home.php?sk=...

Udenlandske sider:

http://aircrap.org/

 

 

Stop svinestregerne!! Vi kræver REN luft ... Den 25. August gåes der verden over i oplysning om chemtrails og geoengineering .. Deltag hvis du ønsker REN luft.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg anja busack tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook