Stop brug af lægekonsulenter i jobcenter

Borgere nægtes førtidspensioner og fleksjob. 

Skriv under i mens du er rask !

Vores børn og børnebørn risikere et liv i fattigdom pga jobcenters brug af lægekonsulenter.

 

Børn som fødes med alvorlige skavanker kan som reglerne er nu - risikere et helt liv på kontanthjælpsniveau pga regeringens sparepolitik og intensioner om af afskaffe førtidspension for værdigt trængende. 

 

Borgere sendes ud i langvarige og invaliderende sygepraktik-forløb selv om de er diagnosticeret med alvorlige lidelser. Veldokumenterede sygdomme med udtalelser fra læger, lægespecialister, reumatologer, klinisk funktion, psykiatere og psykologer og mange andre specialister og behandlere. 

 

Dette sker ved brug af jobcenter - og kommunernes brug af lægekonsulenter - som er ansat som vejledere for sagsbehandlere til at f.eks oversætte borgernes lægejournaler- og erklæringer. Lægekonsulenterne i jobcenter underkender borgernes lægeerklæringer og de skrevne journaler - og vejleder sagsbehandlere i at sende borgerne videre i langstrakte arbejdsprøvninger og praktikforløb - selv om borgernes læger har frarådet dette. De fraråder endvidere kommunerne at visitere borgere til førtidspension og fleksjob på trods af egne lægers anbefalinger. 

 

Vi som borgere er IKKE i tvivl om at lægekonsulenterne er ansat med det forsæt at afskaffe førtidspension for værdigt trængende. 

 

Dette må stoppes omgående.

 

Derfor: SKRIV UNDER - OGSÅ SELV OM DU ER RASK !

 

DU SELV OG DIN FAMILIE KAN RAMMES AF DET SAMME.

 

TAK FOR DIN HJÆKP.

 

HUSK AT GODKENDE DIN MAIL EFTER UNDERSKRIFT.

 

MED VENLIG HILSEN

 

 

 

KIM MADSEN

 

TALSMAND FOR DE SYGE

 

På vegne af 100.000 borgere

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg kim madsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook