Skt. Jørgens Søpark NU!

 

 03706674d66410cb207c56f26fdd5ac3.jpg28_Climate_Adaptation_in_Urban_Planning_Copenhagen_Cloudburst_c_Dreiseitl.jpg

Skt. Jørgens Søpark NU

Den moderne storby bygger på grønne løsninger. Projektet, Skt. Jørgens Søpark, på grænsen mellem Frederiksberg og Københavns Kommune er en del af en visionær grøn klimatilpasningsløsning, som både sikrer store dele af det østlige Frederiksberg og Københavns Kommune mod store og dyre skybrudsskader OG skaber et grønt åndehul med enorm herlighedsværdi for Frederiksbergs, Nørrebro´s, Vesterbro´s og Indre By´s borgere og brugere.

Projektet, som er udarbejdet af Rambøll for Frederiksberg og Københavns Kommune, kan blive til virkelighed, hvis vi er mange nok, som vil det nok! 

Der ligger to såkaldte klimatilpasningsmasterplaner  klimatilpasningsmasterplaner for området, men kun den såkaldte Masterplan 1 indeholder det visionære Skt. Jørgens Søpark-projekt, som sikrer, at vi kan sige farvel til at stå i vand til knæene og goddag til sand mellem tæerne!  Derfor er det vigtigt, at vi fastholder politikerne på den store, visionære, grønne og moderne løsning, som løfter hele byen de næste 100 år!

Du kan (og bør) læse mere om hele skybrudsplanen for området, de to masterplaner og økonomi og klimatilpasningsgevinster her.
Skt_Jørgens_Sø_med_begge_søer.png
Som noget helt nyt har Nørrebro Lokaludvalg også stillet forslag om at lade Nordlig Skt. Jørgens Sø indgår i udviklingsarbejdet med skybrudsplanen, så der kan laves et sammenhængende system med begge Skt. Jørgens Søer og fremtidssikring af Ladegårds Å. (se nederste illustration) Herved kan det samme forsinkelsesvolumen opnås ved en mindre sænkning af vandspejlet, eller der kan skabes et større volumen.

Hvis du bakker op om visionen og en "green urban future" i hovedstaden, så skriv under, på siden her. Hvis der er tilstrækkelig opbakning til projektet, og vi får valgt projektets støtter ind i byrådet på Frederiksberg og Borgerrepræsentationen i København, sætter vi tryk på planen first thing i den nye valgperiode. 

På forhånd tak for din opbakning!!

David Munis Zepernick, radikal byrådskandidat Frederiksberg (www.frederiksbergradikal.dk)


David Munis Zepernick    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg David Munis Zepernick tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook