Mod opsigelse af driftaftale med den selvejende Ringgårdens Børnehus

Kommentarer

#1

Ringgårdens børnehus er vigtig for Faaborg og for de børn som bor i byen. Det er vigtigt at der er plads til alle og dette børnehus giver plads til alle og på grund af sin størrelse giver den ro og plads til børn og forældre som ønsker en mindre institution. Pædagoger og ledelsen er kompetente og ser børnene i øjenhøjde. Børnehuset er eftertragtet og har venteliste, hvilket ikke stemmer overens med ønsket om besparelser fra kommunens sode.

Det vil være et kæmpe tab for Faaborg at miste Ringgårdens Børnehus!

Sofie Bruun (Faaborg, 2023-08-19)

#6

Jeg ikke vil have børnehaven lukker

Morten Westring (Faaborg, 2023-08-19)

#7

Jeg har en dreng i ringgården, og ønsker ingen flytning af ham.
Børnehuset er et fantastisk sted, lige fra hus, madordning, de ansatte og deres legeplads.
Vores dreng elsker at gå der og hans udvikling han har gennemgået derned på kort tid er helt vanvittig.
Denne børnehave skal bevares den er uundværlig! Og det fortæller ventelisterne i sig selv.

Johanne Ovesen (5600, 2023-08-19)

#10

Der er brug for Ringgårdens Børnehus. Og der må kunne pares på andre områder, istedet for det altid er børn og de ældre det går ud over.

Lisbet Klinck (Faaborg, 2023-08-19)

#12

Jeg skriver under fordi vi elsker vores børnehaven og ville være ulykkelig hvis hvis den skulle lukke! Men lange vente lister ville det være forkert at lukke den børnehave der har børn på venteliste og lade toftegården blive da der ikke er børn nok der der oppe! Det ville være forkert at kommunen!

Mie Nyborg Rasmussen (Faaborg, 2023-08-19)

#13

Det er vigtigt at bevare det som er godt

Anni Greve (Ringe, 2023-08-19)

#17

Jeg skriver under fordi jeg ikke ønsker vores børnehus’ driftsaftale bliver opsagt!
Vi har altid været glade for Ringgården og dens personale! De gør en kæmpe insats for både børn og forældre.

Line Greve Rasmussen (Faaborg , 2023-08-19)

#27

Jeg vil gerne give min støtte til Ringgårdsbørne have.
Jeg synes det en god og fantastisk børnehave, man kan se og høre at børnene er glade for at være der og og pædagogerne gøre et godt stykke arbejde.
Jeg har selv et barnebarn som går i børnehaven og hum skal ingen omstændighed flyttes.
Nu må politikker stoppe op og tænke sig om en ekstra han og komme til fornuft.man skal tænke på børnene ve og vel de kommer i første række.

Bodil Rasmussen (Fåborg, 2023-08-19)

#29

Vi har haft børn i børnehaven og deltog begge meget aktivt i bestyrelse- og støtteforeningarbejdet!

Lone Bachmann (Faaborg, 2023-08-19)

#34

Det giver ingen mening, at lukke Ringgårdens børnehus. Ringårdens børnehus rummer mange ting - Tæt på stranden, skoven og deres skønne kolonihave og de gør stor brug af det. Skønne pædagoger, som går op i deres arbejde med børnene. Har selv haft to børn som har gået der og været meget glade for det. Jeg har selv siddet i deres støtteforening og været med til, at holde mange arrangementer til stor glæde for børnene. Desuden har de endelig fået lov til, at åbne deres vuggestue, som de har kæmpet for i flere år. Det vil være rigtig ærgerligt at lukke et velfungerende børnehus, som har en LANG venteliste!

Sandie Nielsen (Faaborg , 2023-08-19)

#39

Dette børnehus har været fantastisk for mine børn og personalet har med stærke kompetencer skabt er udviklende, omsorgsfuldt og givende miljø, der rummer alle børn og voksne.

Marianne Therkildsen (Faaborg, 2023-08-19)

#42

Det er en fantastisk institution.

Helena Andreasen (Odense, 2023-08-19)

#48

Dette er et fantatisk børnehus der tilgodeser alle børn og deres familie. Et utroligt miljø for børn at lære i.

Trine Høj (5672, 2023-08-19)

#49

Det er forkert at opsige den kommunale aftale med Ringgården børnehus

Benny Kaas Jensen (Faaborg, 2023-08-19)

#51

Ringgårdens børnehus bør bevares.

Kirsten Larsen (Faaborg, 2023-08-19)

#52

Jeg skriver under, da mit barn går i Ringgårdens børnehave. Jeg valgte Ringgården, da jeg synes det er den børnehave i Faaborg, der passer bedst til mine værdier. Det er vigtigt for mig, at mit barn er i en børnehave, hvor ture ud af huset er en del af hverdagen. Ringgården har deres egen kolonihave, hvor børnene inddrages i både pasning af kolonihaven og i køkkenet, hvor maden tilberedes. Ringgården har fokus på at børnenes sanser bliver stimuleret i naturen. Ringgården har et lille men trygt miljø, hvilket giver mere overskud til det enkelte barns behov. Det er super vigtigt!

Nadia Vestergaard (Faaborg, 2023-08-19)

#54

Fordi det er det rigtige at gøre

Jacob Larsen (Faaborg , 2023-08-19)

#56

Jeg skriver under, da mit barn går i Ringgårdens Børnehus. Jeg valgte Ringgården, da jeg synes, det er den børnehave i Faaborg, der passer bedst til mine værdier. Det er vigtigt for mig, at mit barn er i en børnehave, hvor ture ud af huset er en del af hverdagen. Ringgården har deres egen kolonihave, hvor børnene inddrages i både pasning af kolonihaven og i køkkenet, hvor maden tilberedes. Ringgården har fokus på at børnenes sanser bliver stimuleret i naturen. Ringgården har et lille men trygt miljø, hvilket giver mere overskud til det enkelte barns behov. Det er super vigtigt!

Morten Vestergaard (Faaborg, 2023-08-19)

#63

Spare iveren i Fåborg midtfyn kommune bliver sjældent gjort med omtanke. Kassetænkning frem for saglig vurdering og det kommer der sjældent noget fornuftigt ud af.

Tonny Danielsen (Årslev , 2023-08-19)

#65

Jeg skriver under fordi jeg med det kendskab jeg har til Ringgården Børnehus, ved at det er en forkastelig beslutning ikke at støtte børnehusets eksistens! Jeg kender flere af de dygtige voksne der arbejder der, og de skal have arbejdsro så de kan fortsætte deres gode arbejde.

Louise Rønsholt (5750, 2023-08-19)

#68

Jeg skriver under fordi det er et godt, sundt og trygt miljø for både børn og voksne.
Vores tre børn har eller kommer til at gå der.
Det forkert at lukke så god institution.

Bevar Ringgårdens børnehus

Lasse Larsen (Faaborg, 2023-08-19)

#71

Det ville være et tab for Faaborg hvis Ringgårdens børnehus lukker.
Det er et sted, hvor der gennem mange år er opbygget fantastiske pædagogiske rammer, der bliver samarbejdet med store dele af lokalsamfundet, der er stort fokus og erfaring med sprogudvikling og inklusion også i forhold til flersprogede børn. Et godt solidt værdigrundlag, hvor børn bliver støttet og guidet i deres udvikling, læring og dannelse.

Kirstine Runekilde Torup (Faaborg , 2023-08-19)

#74

Jeg ikke ønsker at ringgården børnehus lukker, da vi har 2 børn der.

Ronnie Jessen (Faaborg , 2023-08-19)

#75

Det er et fantastisk sted for børn og personale

Birgith Lorentzen (Broby, 2023-08-19)

#79

Fordi den er værd at bevare.

Michael Smedegaard (Faaborg, 2023-08-19)

#80

At bibeholde en velfungerende og sund børnehave som sætter børnene i første række. Deres faglighed og deres interesse for naturen, som har en stor påvirkning for vores børn trivsel og lærling.

Nicklas Gade (Faaborg, 2023-08-19)

#81

Jeg vil gerne have Ringgårdens børnehus bevaret, da vores barnebarn går der og det er en god institution og der er venteliste til den

Jens Larsen (Maribo , 2023-08-19)

#83

Jeg vil gerne have at ringgårdens børnehus bliver bevaret, da det er en rigtig god institution hvor vires barnebarn går. Der er fyldt op med børn samt det er en lang venteliste til den

Inge Annali Emilea Larsen (Maribo, 2023-08-19)

#86

Det er min arbejdsplads og en kulturbærer

Annette Jørgensen (Faaborg, 2023-08-20)

#88

Fordi Ringgårdens Børnehus er den bedste børnehave i byen, og den fortjener at bestå, så vores datter kan gå I børnehave her.

Niels Christiansen (Faaborg, 2023-08-20)

#92

Det er da fuldstændig vanvittigt, overhovedet at overveje at lukke en velfungerende institution - en institution med venteliste og engagement!

Ringgårdens Børnehus er for mig nøje udvalgt, til at sætte rammen om tryg base for udvikling og læring hos min datter. Og det viste sig at være den helt rigtige beslutning! Børnene trives og udvikles i kompetente hænder ♥️
Jeg håber inderligt at politikerne kan få øjnene op for, hvor pengene i stedet skal findes, for det er ikke ved at lukke driftsaftalen med Ringgårdens Børnehus.

Nanna Ertebjerg (Millinge, 2023-08-20)

#93

Ringgårdensbørnehave er den bedste børnehave i hele Faaborg Midtfyn kumonne vis den lukker er det et mega tab for kumonnen

Steffanie Christensen (Faaborg, 2023-08-20)

#94

For alle børn i faabor

Christina Jensen (Faaborg, 2023-08-20)

#95

Tidligere forældre til to børn i børnehaven. Og fortaler for, at vi - som en investering i børns trivsel - bevarer små institutioner. Og bevarer et alternativt til en kommunal institution.

Charlotte Søder (Faaborg , 2023-08-20)

#96

Fordi denne børnehave skal bevares

Per Wikkelsø Jensen (Faaborg , 2023-08-20)

#99

Min arbejdsplads byder alle familier velkommen i et fællesskab, hvor de bliver mødt og anerkendt som dem de er!
XL ark er en ting virkelighed en anden, så hvor skal boomet af børnehavebørn placeres i 2026?

Helle Jørgensen (Fåborg, 2023-08-20)

#100

Fordi jeg Ringgårdens Børnehus som en usædvanlig dejlig, pædagogisk velkvalificeret og stabil institution, med nogle meget fine værdier opbygget over lang tid.

Hanne Cornelius Nielsen (Herlufmagle , 2023-08-20)

#104

Det er vigtigt at der er forskellige muligheder for familier når de skal vælge imellem dagtilbud til deres barn. Derudover bør en selvejende institution der blomstrer ikke lukkes.

Birgitte Nielsen (Årslev, 2023-08-20)

#106

Jeg syntes det er kritisk at man fra Faaborg Midtfyns side overvejer at opsige drifts aftalen med en så populær institution som Ringgårdens børnehus, der har lange ventelister. Og dermed fjerner muligheden for alternative ønsker til pasning i Faaborg Midtfyn Kommune. Dette kan ende med at have stor negativ effekt for mange børnefamilier, inklusiv jeg selv. Da hvis man fjerner det ønskede og populære alternativ som Ringgårdens børnehus er, gør byen mindre attraktiv for børnefamilier samt tilflyttere med børn, hvilket strider mod tilflytnings politikken ,om at gøre byen mere attraktiv for netop børne familier, så Faaborg ikke ender som en pansionist by. Jeg har personligt selv valgt at flytte mit barn fra dagpleje til vuggestuen i Ringgården så snart der var plads, grundet ønsket om at mit barn skulle passes af fagdygtig personale der ser det individuelle barn og deres behov, i Ringgårdens børnehus giver de sig tid til hvert et barn og deres personlige udvikling, med et stabilt og trygt lærings miljø, skabt af de bedste pedagogiske redskaber. Der er rart og rummeligt at være for børnene som elsker at gå der, jeg selv og min søster gik der også som børn og vores børn går og har gået der ligeså, det er hjertevarmt og genkendeligt da man også kan støde på pedagoger vi kender helt fra vores tid i børnehaven. Min datter stor trives i vuggestuen, hvilket hun ikke gjorde i dagplejen, det mærkes tydeligt hvad det gør for børnene at personalet er veluddannede og vil børnene. Man bliver som forældre og barn altid mødt med smil og højt humør, og jeg har på alle måder fuld tillid til at mit barn er i de bedste hænder i Ringgårdens børnehus. Lige så vel at jeg ønsker mine kommende børn også skal gå der til den tid. Helt geografisk er Ringgårdens børnehus også fantastisk placeret centralt, med rig mulighed for udendørs aktiviteter i klinte parken, stranden, stadionet, biblioteket og alle centrums faciliteter. Som toftegårdens børnehave bare ikke kan tilbyde. Hvorfor ødelægge noget der fungere så godt som Ringgårdens børnehus?, jeg syntes det her er vigtigt at se på stedets popularitet, og hvor mange beboere i Faaborg Midtfyn Kommune der faktisk favorisere Ringgårdens børnehus, som vil blive negativt påvirket af hvis drift aftalen bliver opsagt.

Mie Christensen (Faaborg, 2023-08-20)

#107

Vi er så fantastisk glade for at have vores børn her. De trives og er glade hver dag de afleveres og hentes igen. Er der udfordringer bliver der taget hånd om det med det samme, så problemerne aldrig når at vokse sig store.

Anna Reinholdt (Faaborg, 2023-08-20)

#108

Det er en super god og velfungerende børnehave, hvorfor skal den lukkes. Det har vital betydning for Faaborg Ø og børnefamilierne her.

Anders Krog (Faaborg , 2023-08-20)

#109

Har gennem flere år modtaget børn fra Ringgårdens Børnehus i Forårs SFO på Øhavsskolen. Det har altid været den gruppe børn der er bedst rustet til et kommende skoleliv.

Bitten Roi Andersen (Fåborg, 2023-08-20)

#110

Det er verdens bedste børnehave. Trygt og ikke for stort..

Karina Wonsbeck (Faaborg , 2023-08-20)

#111

Det er en god børnehave som politikkerne ikke skal tage fra de børn som går der!

Bettina Larsen (5792 Årslev, 2023-08-20)

#118

Ringgården børnehave har god erfaring igennem flere generationer med at rumme mangfoldigheden.

Karina Andersen (Faaborg, 2023-08-20)

#119

Jeg har så stor sympati fir børnefamilierne . Lad os nu beholde det vi har😊

Vibeke Illum (Fåborg , 2023-08-20)

#120

Børnehuset er en vigtig del af Faaborg og byens mindste borgere, og det ville være et kæmpe tab, hvis det skulle lukkes.

Kristina Greve Rasmussen (Faaborg , 2023-08-20)

#124

Ringgårdens Børnehus gør det for vores BØRN!

Rasmus Christensen (Faaborg , 2023-08-20)

#125

Det er den bedste børnehave i byen.

Kamilla Faurholt (Faaborg, 2023-08-20)

#126

Bevar Ringgårdens Børnehus

Ditte Møllegaard (Faaborg, 2023-08-20)

#127

Min barnebarn var så glad for at være der

Mona Hansen (Faaborg , 2023-08-20)

#128

Mine børn har begge gået i denne fantastiske børnehave, hvor der var tid og rum til at møde den enkelte og hvor jeg synes de har et fantastisk tilbud til de ældste børn, som er sjovt, lærerigt og som gør det sidste år spændende for børnene

Elisabeth Strandby Skov (Svendborg, 2023-08-20)

#129

Jeg vil gerne bevare verdens bedste børnehave! Det vil være synd for Faaborg at miste denne børnehave, med det bedste og mest omsorgsfulde personale

Amalie Krog (Faaborg, 2023-08-20)

#132

Det er en fantastisk vuggestue og børnehave med et engageret personale og hvor børnene stortrives. Et stort aktiv for Faaborg by.

Merete Hollesen (5600, 2023-08-20)

#133

Vi er så utroligt taknemmelige for Ringgårdens børnehus, der har taget så godt imod vores søn i vuggestuen efter fejlslagen dagpleje opstart. Vi er som forældre glade og trygge ved at aflevere vores søn i fantastiske rammer hverdag, til voksen der brænder for at give børnene det aller bedste.

Nanna Hollesen (5600, 2023-08-21)

#138

Det er forkert at de små børn skal flyttes rundt med

Henning Ovesen (Faaborg, 2023-08-21)

#141

Ringgården er en utrolig velfungerende institution som familier har været glade for årtier. Det vil være et kæmpe tab at miste noget, der fungere så godt.

Ida Persson (Faaborg, 2023-08-21)

#143

Jeg skriver under, så mit bonus barnebarn ikke skal flytte børnehave. Han er lige startet, og han elsker at være der!

Inge Hougaard (Munkebo, 2023-08-21)

#144

Min lille Nevø går i Børnehaven og er så glad for stedet. Derfor skal det helt klart bevares.

Maja Navndrup (Erslev, 2023-08-21)

#145

Jeg skriver under fordi det er et rigtig godt tilbud hvor min søn har været motiveret for at komme i børnehave og stortrives hver dag. Behageligt personale og der har aldrig været udfordringer i den tid han har gået der. Han er toptunet klar til skolestart i 2024 med god vind i ryggen fra Ringgården.

Christian Bredo Rasmussen (Ringe, 2023-08-21)

#147

Jeg synes det er tosset af lukke et så velfungerende børnehus som Ringgården

Frederik Hollesen (Faaborg, 2023-08-21)

#148

Det er det mest fantastiske sted i Faaborg for børnehavebørn

Patrycja Gerlach (Faaborg, 2023-08-21)

#150

Vi skal bevare de institutioner børnene trives i!

Nanna Lindegaard (Svendborg , 2023-08-21)

#155

Man ikke skal lukke institutioner som fungerer, men istedet kigge på dem som mangler børn, har personaleskift og som forældrene ikke ønsker - hvad kan der gøres for dem???

Bente Holst (5210, 2023-08-22)

#156

Jeg vil gerne hjælpe min veninde som har børn i institutionen

Solveig Christensen (Birkerød, 2023-08-22)

#157

Jeg som forældre til 2 børn i ringgården er uforstående overfor hvorfor man i fmk vil lukke den mest velfungerende institution i byen.

Benedikte Petersen (Faaborg, 2023-08-22)

#167

Man lukker ikke gode børnehaver

Bettina pil Larsen (5792 Årslev, 2023-08-22)

#169

Det er et dejligt sted og ungerne har det godt det, = trivsel og omsorg ❤️

Anette Nedersee (Faldsled , 2023-08-22)

#171

Fantastisk god børnehave

Lars-Erik Andersen (5600, 2023-08-22)

#172

Børn skal ikke være forsøgskaniner i politikernes spil.

Merete Miller (Faaborg, 2023-08-22)

#174

Mine 2 børnebørn har stor glæde ved ved at blive passe og inspireret af det dygtige personale i Ringgårdens børnehus i Faaborgi

Henrik Petersen (fåborg, 2023-08-22)

#176

En fantastisk institution der ubetinget skal bestå. Den er i år, efter tilskønnelse fra embedsværk blevet udvidet med vuggestue så både de fysiske rammer samt de pædagogiske resultater er i top og fremtidssikret

Kim Damgård Møller (Faaborg , 2023-08-22)

#177

Vi har skrevet begge vores børn op til børnehave

Jonas Pedersen (Korinth, 2023-08-22)

#178

Jeg støtter 100% vores skønne børnehus. Vi har barn både i børnehave og vuggestue, som begge elsker stedet og personalet højt!

Måden at huset kører på i dag, er en stor succes med ventelister og et fantastisk samarbejde mellem forældre, personale, ledelse og FMK - hvorfor ændre på det?

Ringgårdens Børnehus er et attraktivt valg for byens borgere og tilflyttere (det frie valg). Personalet løfter store opgaver på professionel vis og hjælper os med at skabe fremtiden - nemlig vores børn.

Et stort NEJ TAK til opsigelse af driftaftalen med Ringgårdens Børnehus herfra.

Melanie Birch (Faaborg, 2023-08-22)

#187

Begge vores børn har gået i denne skønne børnehave og det vil være synd at andre børn ikke ville kunne få samme dejlige oplevelse.

Mette Dunker Nielsen (Faaborg, 2023-08-22)

#190

Fordi der skal være em børnehave i denne del af byen.

Claus Clausen (Middelfart, 2023-08-23)

#196

Det er en fantastisk børnehave har selv brugt den til mine børn🙂👏👏 den er hyggeligt og personalet og omgivelser er perfekte den bedste børnehave i kommunen

Linda Valentin (Faaborg, 2023-08-23)

#197

Fordi, det er fuldstændig sindsygt at lukke en velfungerende institution- som i øvrigt har venteliste.

Katja Erichsen (Årslev, 2023-08-23)