Støt Københavns mest sårbare børn – Stop besparelser på ergo- og fysioterapi. Skriv under nu!

Kommentarer

#803

Jeg kender børn med særlige behov og ved hvor essentielt det er for deres udvikling.

Natascha Hansen (København S, )

#804

Jeg har et barn som har behovet for fysioterapi og det er så vigtigt for hende. Ville aldrig kunne stå alene med dette ansvar

Mia Jørgensen (København, )

#813

Mit barnebarn bliver ramt af nedskæringer på området

Anita Novo (København , )

#819

Jeg skriver under fordi vi ikke kan være andet bekendt end at tage os af de børn som har behov for støtte og træning

Lisbeth Simonsen (Taastrup, )

#820

Jeg giv min underskrift Rahma benkraiem

Rahma Abk (Brønshøj, )

#823

Jeg er mor til en søn med infantil autisme, der har stor gavn af at modtage terapi. Hvis man fjerner terapien fra specialinstitutionerne og specialskolerne, så er det endnu en ting, som familier, der i forvejen er hård prøvede, skal klare selv. (Og der er i forvejen mange, skal jeg hilse og sige). Hvis man ikke selv er pårørende til et handicappet barn, så er det måske svært at sætte sig ind i, hvor mange forskellige opgaver vi forældre skal klare, for at vores børn får en okay hverdag og det bedste udgangspunkt for at trives og udvikle sig.
Som familie har vi personligt både prøvet at modtage terapi hos Børnecenter København, Gentofte Børneterapi og i vores søns gamle specialinstitution og nu skole. At skulle fare frem og tilbage mellem forskellige steder har været stressende for vores søn, men også for os forældre, som har skulle finde tiden i en travl arbejdshverdag. Det var en kæmpe lettelse i vores hverdag, da vores søn startede i specialinstitution og at vi i stedet kunne modtage både fysio- og ergoterapi af gode og kompetente terapeuter direkte i hans institution i stedet for at fare rundt. Han fik den støtte han skulle bruge i trygge rammer og uden for mange skift. Derudover var det også en kæmpe hjælp til os familie, der skulle prøve at få puslespillet til at gå op i en travl hverdag, hvor der skal tages rigtig mange hensyn.
Hvis det kommer an på økonomi, for jeg kan umiddelbart ikke finde andre argumenter for at nedskære, så burde man overveje, om prisen for at fastholde niveauet ikke vil være billigere end at skulle dække alle de familier, der skal søge om tabt arbejdstid.
Det er simpelthen en ommer!

Caroline Dittmann (København N, )

#827

Ej men selvfølgelig gør jeg det! De 182 børn skal bare have det lykkeligste liv vi som samfund kan bidrage til. Punktum.

Lise Havbæk Bruun (Brabrand, )

#828

Lige nu er ventetider i København så lange, omkring et år. At vi selv har måtte finde en privat ergoterapeut til vores datter på 3 år.

Lotte Grubbeholm (København, )

#830

Jeg er utryg og uforstående overfor at vi gang på gang tager fra de dårligst stillede.

Cecilie Honoré Ruge (København, )

#837

Det er moralsk uacceptabelt at forringe det i forvejen pressede handicapområde i kommunerne. Disse børn fortjener al den hjælp, de har brug for. Besparelserne kan hentes langt mere fornuftigt og på knap så umoralske områder.
Nej tak til yderligere besparelser på handicapområdet!!

Cecilie Blauenfeldt Larsen (Herlev , )

#841

Jeg skriver under fordi min søn går på en spicial klynge institution. Og da jeg hørte at terapeuterne skulle flyttes derfra blev jeg ret skuffet og ked af det da min søn trives og udvikles som han skal efter at han er startet. I kan bespare andre steder. Det skal ikke gå ud over de sårbare børn.

Asma Bel Hadj (København s , )

#884

Jeg har et barn med muskelsvind som har stor glæde af fysioterapi. Det er vildt naivt at tro, at man kan effektivisere ergo- og fysioterapi. Du kan effektivisere IT, men ikke træning med handicappede børn.

Det er nemt at tage fra handicappede børn, da det er en meget lille gruppe, der ikke kan stemme. Men det gør det ikke rigtigt.

Mads Ellegård (København, )

#888

Fordi fortjener og har brug for denne behandling… det skal IKKE være endnu en kamp deres, i forvejen hårdt prøvet, forældre.

Karina Wiborg (Brøndby, )

#898

Det er vigtigt for børnene, at få fysio- og ergoterapi!

Kristina Hansen (Askebo 19, )

#900

Min nevø har brug for Guldregn og al den hjælp, de giver<3

cathrine rasch (Gentofte, )

#904

Det er simpelhen for dårligt af sparre penge der hvor børn har behov for hjælp de er så sårbare 😡

Lisbeth Jensen (Herlev, )

#906

Jeg skriver under fordi det er en kæmpe forringelse af terapien til de børn med autisme og ADHD.

Anne Kanstrup (Solrød Strand, )

#918

Jeg har et barn med særlige behov og det gør en verden til forskel at ergo og fys er tilknyttet institutionen og har deres daglige gang sammen med mit barn. De kender hende super godt, kan sætte ind med særlige forløb og kan tale med os forældre om hendes udvikling ude som hjemme.

Gertrud Birk (København NV, )

#923

Fordi ergoterapi er med til at skabe et meningsfyldt liv, og der skal aldrig spares væk.

Line Bak Lauersen (Valby , )

#924

Børn med handicaps - uanset sværhedsgrad i sygdom, diagnoser etc. skal sammen med deres forældre/ familie have mulighed for støtte, udredning, behandling og opfølgninger, der er nødvendige for at være nærværende i livet!

Anni Godiksen (Vanløse, )

#930

Ønsker anstændighed!

Cathrine Düring-Ørsted (Frederiksberg, )

#951

Jeg skriver under, fordi min egen søn har haft meget stort udbytte af sådan træning som lille, og jeg derfor véd hvor vigtigt det er!
Måtte netop stoppe fys, da det blev i nye rammer med andre voksne 😵‍💫

Renée Sommer (Grenå , )

#952

Det er vigtigt !!

Camilla Olsen (Dragør, )

#966

Fordi det er så grundlæggende vanvittigt og forkert et forslag!!! De børn har brug for den hjælp!! Hvis man ikke har i sinde at stille et lignende tilbud til rådighed, så burde det være forbudt!!

Jeannet Hansen (Søndersø, )

#970

Jeg skriver under fordi det har en kæmpe betydning for ungerne at have et tæt forhold til de voksne/terapeuter.
Ungerne har brug for at føle sig trygge ved dem samt at det ikke altid giver mening med faste datoer for behandling da ungerne har gode/dårlige dage.

Ahmad Elchami (København Ø, )

#971

Jeg skriver under fordi min nevø er påvirket

Minahil Alui (København , )

#980

Min nevø på 3 år har autisme og går i en speciel børnehave hvor han får fumysio og ergoterapeut derfor

Sulman Ali Nazakat (2500, )

#984

Min datter lide af autisme, hunhar brug for fysterapeut og ergo. Det er derfor vi valgte denne institution for det alt det her i et sted. Det er nemmere for min barn og personal. Da de kan bygge et forhold til det. End rundt frem og tilbage. Vi forældre har brug for ro til at få dagen til at hænge sammen

Jaoual El Bounassri (København NV, )

#999

Fordi det er vigtigt at alle børne med særlige behov for den rigtig støtte og træning.

Line Hedegaard (Vedbæk, )