Bevar Rønne Bibliotek på Pingels alle 1

Kommentarer

#3

Det biblioteket er både velfungerende og velplejet, så det skal ikke stuves af vejen inde i centrum.

Birgitte Langhave (Rønne , )

#6

Fordi det er fornuftigt i ordets dybeste forstand!

Hanne Nimskov (Svaneke, )

#11

Der skal ikke være flere tomme ejendomme i Rønne. Biblioteket fungerer bedst med nuværende placering.

Bodil Svendsen (Rønne, )

#14

Biblioteket ligger vældig godt med god parkeringsmulighed.

Hanne Gilling Nielsen (Rønne, )

#17

Biblioteket ligger perfekt og er velfungerende. Der er mulighed for at lave en enestående kulturarven fra bibliotek til Store Torvs kulturområde og dermed udvide byen. Og så skal Kulturskolen have den plads og luft, den har brug for

Steffen Hyldig (Gudhjem, )

#19

Det er for mig at se et fuldstændigt fint fungerende bibliotek.

Runa Jensen (Rønne, )

#21

Jeg skriver under af alle de grunde som har været fremført i debatten.

Ivar Lærkesen (Aakirkeby, )

#22

Det vil være komplet sindssygt at flytte biblioteket - det ligger perfekt for alle - dårligt gående og for børnene som elsker vores bibliotek -omgivelserne med den dejlige legeplads

Birthe Madsen (Rønne, )

#23

Der er mange barndomsminder forbundet med biblioteket form hvor det er. Det er et genialt udflugtsmål med legeplads og et smut ind og hente bøger. Parkerings forholdene er gode især i forhold til midtbyen.

Naja Tolstrup (Rønne, )

#24

Jeg skriver under, fordi biblioteket er velfungerende og godt placeret, som det er nu. Glem det tiltag med flytning til "indre by". Brug 1) pengene og 2) pladsen til noget andet. Og - for alle tilfældes skyld: Vi har mere end rigeligt med fejlplacerede "kunstværker".

Per Lykke Christensen (Hasle, )

#28

Det eksisterende bibliotek er velplaceret og velfungerende.
Det er rigtig børnevenligt med parken og legepladsen som udeområde. Parkeringsmulighed er god.

Jette Hansen (Svaneke , )

#29

Det eneste fornuftige er at bevare beliggenheden af Bornholms Bibliotek!

Søren Tolstrup (Tejn, 3770 Allinge, )

#32

Biblioteket ligger perfekt fir alle på Bornholm nemt at parkere tæt på busruter og et dejligt hus hvor børnene kan være

Ingrid Olsson (Rønne, )

#33

Biblioteket trænger ikke til at blive flyttet, men sat i stand og evt. udvides, hvor det allerede er.

Christina Hobel (Rønne, )

#36

Parkeringsforholdene på Store Torv gør det umuligt at have biblioteket på Dams Gård.

Aage Hansen (Nexø, )

#38

Biblioteket er så velfungerende som det er nu og det bør ikke flyttes

Hanne Kronow (Allinge, )

#41

Jeg bruger Biblioteket rigtig meget, og jeg er rigtig glad for dets placering!
Jeg ønsker ikke, at Biblioteket bliver flyttet!!!!!

Lisbeth NIELSEN (Rønne, )

#43

Jeg synes Rønne Bibliotek skal forblive hvor det er, fordi det er adgangsvenligt for alle, ældre, børn, barnevogne/klapvogne og rollator/kørestolsbrugere.

Anja Jensen (Bolbyvej 8, )

#46

En flytning af biblioteket fra Pingels Alle´til Dams Gaard vil betyde en væsentlig forringelse af tilgængeligheden og muligheden for at benytte bibliotekets tilbud, især for den ældre og meget ofte gangbesværede del af befolkningen

Inger Holm (Rønne, )

#47

Jeg har som så mange andre haft stor glæde af biblioteket igennem mit liv og har gjort det samme for mine børn. Det er vigtigt for mig og lokalbefolkningen at vi bevarer vores bibliotek fordi den er en stor del af vores kultur i lokalsamfundet.

Sandra Westh (Rønne, )

#55

Jeg skriver under fordi, det er et rigtig godt bibliotek. Det ligger et godt sted og bør under ingen omstændigheder lukke.

Stine Mogensen (Gudhjem, )

#56

Jeg er tidl. førder, og boede ni år i Ll. Madsegade. Biblioteket i Rønne ligger genialt allerede, og jeg er fuldstændig enig i alle argumenterne for, at det skal blive hvor det er. Dette var let at skrive under på.

Randi Krog (Odder, )

#57

Jeg skriver under fordi den nuværende placering er lettere at komme til, parkerings mæssigt og ingen trapper.

Anny Mogensen (Nexø, )

#59

God beliggenhed.
Gode parkeringsforhold

Irene Hansen (Aakirkeby , )

#62

Der er rigtig mange grunde til, at et bibliotek ikke skal placeres i en by, der i forvejen mangler parkeringsmuligheder. Tilgængeligheden for dårligt gående er i orden på Pingels allé. Det er den ikke uden videre i den påtænkte bygning i Rønne.
Økonomien i et flytteprojekt ved jeg ikke nok om, men det er svært at forestille sig, at der kommer overskud i kommunekasse på det grundlag.

Gerd Lyng (Allinge, )

#67

Biblioteket i Rønne skal ikke flytte derhvoor det lægger idag er det bedste sted, det fungere til UG med kryds og slange og der er gode forhold til alle med og uden biler og handicap, hvilket der ikke vil hvis det flyttes til torvet...

Lillian Niby (Rønne, )

#68

Biblioteket ligger perfekt som det er.

Grete Basse (Rønne, )

#69

Forbi jeg syntes det er så fint med legeplads og bibliotek, det ligge godt og ikke klemt sammen nede ved torvet. Der er dejligt med plads inde også med små hyggelig sidde områder.

Louise Kofoed (Rønne, )

#71

Jeg ønsker at bevare biblioteket på Pingels Allé jeg benytter ofte biblioteket og nyder at der er god parkering og god plads samt handikapvenligt med gode mødefaciliteter, ønsker ikke en sammenpresset projekt

Lis Andersen (Rønne, )

#73

If it ain’t broken, Don’t fix it.

Det er en elendig ny lokation, medmindre de har tænkt sig at rive mestendels af bygningerne omkring Dams gård, Musikhuzet mv. ned og bygge helt nyt der er adgangsvenligt.
Vedholdenhed er fint, men det her virker dumstædigt af politikerne ud fra de ting jeg har set, hørt og læst indtil videre.

Og enig, halv times parkering vil tage megen glæde fra brugen af biblioteket, hvor er der plads til fordybelsen?

Jesper U. W. Olsen (Rønne, )

#77

Fordi Rønne bibliotek ligger rigtig godt, hvor det ligger. Der er gode parkeringsmuligheder og buslinje lige udenfor. Derudover hører biblioteksparken og den dertil hørende legeplads også med til et besøg med børn. Turister roser altid vores bibliotek i Rønne for at være lyst, rart, dejligt indrettet og hyggeligt, samt med en fantastisk børneafdeling. Hvorfor skal der altid ændres på ting, der i forvejen fungerer. Biblioteket er netop bygget til at rumme et bibliotek, hvilket bygningerne allerede gør. Biblioteket som fælles nævner har allerede blødt rundt på øen til ærgrelse for mange brugere, hvortil flere er stoppet med at bruge biblioteket i samme omfang. Hvis vi skal bevare lysten til at bruge biblioteket som bibliotek, dannelses- og kulturinstitution, som det allerede står for, med samme plads til at rumme alsidigheden i vores samfund, skal det blive hvor det er.

Rikke Sommer (Østerlars, )

#79

Vi har et velfungerende Bibliotek med en god beliggenhed og det bør der ikke røres ved.

Anni Westerdahl (Rønne, )

#82

Det ligger bedst der og handicap venligst

Diana Ipsen (Klemensker , )

#84

Jeg skriver under, fordi jeg fuldt ud kan tilslutte mig Kirsten Mortensens skrivelse/ begrundelse for IKKE at nedlægge Bornholms Centralbibliotek i Rønne.

Irene Maribo-Mogensen (Rønne, )

#91

Biblioteket ligger godt hvor det ligger med parkeringsmuligheder lige uden for døren, kommer det ned i Dams Gård bliver der mange problemer med parkering.

Jytte Marcher (Nexø, )

#95

Jeg er opvokset på Bornholm og har altid set biblioteket som et dejligt sted at komme. God plads både ude og inde og rig mulighed for børn til at færdes uden væsentlig fare for trafik.. biblioteket er stort og rummeligt og ligger centralt med gode parkeringsmuligheder hvilket ikke ville være tilfældet nede i centrum af Rønne. Desuden bliver det brugt til mange andre ting end bibliotek. Jeg har både set teater der med skole og børnehave og foredrag og endda selv lånt lokaler til bestyrelsesmøder i ungdomsforeninger. Huset er ikke bare et bibliotek men et fælles rum for alle.

Maria Gresholt Marcher Riis (Bryrup, )

#104

Jeg er klart modstander af at flytte biblioteket. Det vil være det værste der kan ske.

Gurli Engell Kongshjelm (Rønne , )

#106

Jeg vil ikke komme til at bruge biblioteket hvis der ender på damsgård dårlig p plads, små lokaler samt trapper. Ved den nuværende placering kan mine børn trygt lege på legepladsen mens jeg låner bøger og der er gode p pladser.
Bliver det damsgård går jeg over til e bøger

Betina Christensen (Klemensker , )

#107

Jeg skriver under fordi jeg vil bevare biblioteket hvor det er.

Leif Bach Pedersen (Rønne , )

#111

Jeg vil bevare Centralbiblioteket i Pingels alle

Ingelise Cordua (3700, )

#113

Fordi vores bibliotek fungerer perfekt der hvor det ligger nu, nem adgang for alle, gode p-forhold. Ved en flytning til Store Torv vil der blive problemer med p-pladser, i øvrigt er der trapper hvilket vil være til besvær for gangbesværede

Odd Poulsen (Rønne, )

#115

Jeg er super glad for der, hvor biblioteket ligger i dag. Let at komme til, hvad enten det er med bus, bil, cykel eller gående for den sags skyld!
Huset er lyst og venligt, ikke uhyggeligt at komme der uden for åbningstiden.
Jeg vil være meget ked af at det skulle flyttes.....
Hilsen en meget flittig bruger af biblioteket
Jane Jensen
Rønne

Jane Jensen (Rønne, )

#117

Jeg har brugt biblioteket hele mit liv, ligeledes Ø-Arkivet og før det Bibliotekets arkiv. Jeg kender en, der vil vende sig i sin grav, hvis det flyttes.

Jørn Kjøller (3700 Rønne, )

#123

Rønne bibliotek er et velfungerende bibliotek med god plads til store og små, ældre, kørestolsbrugere og gangbesværede. Der er en hyggelig park og legeplads lige udenfor, som er velbesøgt og gode parkeringsmuligheder. Hvorfor kassere noget, der fungerer så godt, og bruge penge på et sted der er som en bundløs sø økonomisk set??

Laila Voigt (Rønne, )

#128

Biblioteket har en super god placering på den nuværende adresse med let adgang for alle og gode p-muligheder.

Maiken Hansen (Rønne, )

#129

Biblioteket ligger fantastisk som det står nu, gode parkeringsforhold, smuk natur lige omkring og en legeplads.

Andreas Folke Thybo (Rønne, )

#130

Ja jeg skriver under, det er en arkitektonisk perle, og fungeres samtidig meget fint som det præcis er bygget til, i 70` rene og alt virker stadig, især lyset på alle årstider, ude som inde for,

B Dahl (3660, )

#131

Et godt og velfunderede bibliotek 💗
Der er gode parkeringsmuligheder
Og de ældre og handicappede kan holde lige udenfor døren 💗
Ingen trapper
Altså et godt bibliotek til alle 🤗
Så ja tak til at vores bibliotek skal blive hvor det er nu 🤞

Lissiane Mathiesen (Rønne , )

#133

Tilgang til biblioteket forringes betydeligt for dårlig gående. Incl mig selv

Zarina tina Sose (Rønne, )

#134

Fordi jeg oprindeligt kommer fra Bornholm og nødigt vil se at mit vidunderlige barndomsbibliotek med masser af plads til alle aldre, skal lukkes og flyttes.

Lærke Thomasen (Nørresundby , )

#138

Jeg forstår IKKE argumenterne for at ville rykke biblioteket til midtbyen...
Der er flere etager, inkl trapper, manglende legeplads og grønne omgivelser, meget færre p-pladser og tidsparkering.
Biblioteket bruges til meget andet end bibliotek.
Der er nem adgang for bevægelseshandicappede
Hvorfor ændre/ødelægge noget, der fungerer????

Erna Schou (Klemensker, )

#139

Beliggenheden er perfekt som den er nu. Alt bør ikke være centraliseret. Parkeringen bliver et uoverkommeligt problem ved udflytning.

Danny Christensen (Allinge, )

#142

Når noget virker skal det ikke laves om.

Ninna Ipsen (Rønne , )

#143

Skal bevares

Judith Gibson (Østerlars , )

#144

Jeg var en af de ansatte der flyttede med fra st.torv til det nuværende for mange år siden. Fantastisk sted. I Odense hvor jeg bor nu er der bibliotek på flere etager. Næsten ingen plads mellem reolerne og ingen siddepladser specielt omkring skønlitteraturen . Det er forholdsvis nyt og hver gsng jeg er der.tænker jeg på hvor skønt og rummeligt der er i Rønne. Hvor dejligt et bibliotek Bornholm har. Og hvor umuligt det er her i centrum i Odense. Her har man ikke lyst til at opholde sig. Og slet ikke bevæge sig rundt på flere etager. Til gengæld så indbyder Rønne bibliotek til at bruge tid, til fordybelse og se på forskelligt fra al slags litteratur, tidsskrifter og aviser . Vanvid at flytte Rønne bibliotek ned i en sådan bygning. Håber den tanke skrottes . Bevar biblioteket hvor det er.

Kate Hunt (Odense, )

#146

Det er tåbeligt at flytte noget som er velfungerende bare fordi en rådgiver har en fiks ide. At det også skulle være nemmere for elever på campus at gå forbi det gamle bibliotek for at komme til Dams gård, hmmm

Bent Christensen (Rønne, )

#148

Det er fuldstændig spild af tid, penge og ressourcer, at flytte et ovenud velfungerende bibliotek til en adresse, der vil blive et stort problem, især for os der er handicappede.

Pia Rifbjerg (Aakirkeby, )

#155

Det er et velfungerende bibliotek med gode parkerings forhold som bruges af børn som voksne.
Som tidligere pædagog kan jeg fortælle at jeg ofte har været på besøg på Rønne biblioteket med børn. Og den legeplads der ligger lige ved siden af, har været med til at netop dette bibliotek blev valgt. Et sikkert og trygt sted at tage på udflugt til.

Alice Kofod (Rønne, )

#156

Vil virkelig gerne bevare det utrolige hyggelige bibliotek som jeg kommer på med mit arbejde i børnehave men som jeg også besøger i min fritid

Hanne Bech (Nexø, )

#160

Fordi jeg synes det er et fantastisk bibliotek at komme forbi, når jeg er på Bornholm. Venlige, imødekommende rammer. Og personale, ikke mindst.
Det er værd at fastholde et velfungerende bibliotek.

Helene Skriver (Frederiksberg, )

#175

Det er fuldstændig sindssygt at flytte noget der fungerer til noget der efter al sandsynlighed ikke kommer til at fungere ligeså godt for dem der benytter biblioteket nu.

Ady Wermelin Aarestrup (Rønne, )

#176

Biblioteket ligge godt placeret med nem tilgang for borgere i alle aldre, gode parkeringsforhold, handicapvenlig indgang og plads, legeplads og hyggelig bibliotekspark.

Iben Schou Ottesen (Rønne , )

#184

At biblioteket har en perfekt placering med gode parkeringsforhold

Heidi Schou (Klemensker , )

#188

Vi har et velfungerende bibliotek i eet plan og med p pladser - ikke uvæsentligt for os ude fra øen

Hanne Hueg (Allinge, )

#190

Det nuværende bibliotek er godt placeret mht. Parkering og det er handicapvenligt.

Jeanne Cordua (Vestermarie , )

#194

Det vil være total vanvid at flytte biblioteket fra Pingels Alle - LAD DET LIGGE HVOR DET GØR!

Steen Paldan (Rønne, )

#195

Ser ingen grund til at flytte det fra den nuværende belligenhed! Tæt på centrum, flot bygning, rummelige forhold.

Maja Kofoed (Rønne, )

#196

Fordi biblioteket ligger godt hvor det gør. If it ain't broke, don't fix it.

Nikolaj Rasmussen (Aakirkeby , )

#200

Det er velfungerende og nemt at få p plads og god handikap adgang

Betina KURE (Rønne, )Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...