Sidste skoledag Aarhus 2020!!

Gymnasieeleverne fik lov til at køre ved at presse på og stå sammen ved at samle underskrifter og aktivere pressen. Jeg bor i Solbjerg, 2 kilometer herfra på Virring Skole er der 431 elever, hele årgangen må spise fælles morgenmad på skolen, være sammen og lave nomineringer foran skolen med et par årgange, og det er fordi, de er en del af Skanderborg Kommune, hvorfor skal vi straffes for at være i Aarhus Kommune? Forsamlingsforsamlingsforbuddet er hævet til 50 personer alle steder og 500 personer ved fx fodboldkampe og stævner, hvilket jo egentlig bare er det samme, som at skolen kigger på os lave en “fodboldkamp aka nomineringer”. Så i stedet for at hygge os de sidste uger, kan vi så ik bruge tiden på at kæmpe for at kunne hygge os endnu mere. Vi er 46 skoler i Aarhus Kommune, lad os samle underskrifter og sende dem til Rådmand for Børn og Unge Thomas Medom, der er snart kommunalvalg, inden længe må vi også stemme, han skal lytte til os!

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Ida Lise Alstrup tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

kysytään!-- Large modal -->