Sidste skoledag Aarhus 2020!!

Gymnasieeleverne fik lov til at køre ved at presse på og stå sammen ved at samle underskrifter og aktivere pressen. Jeg bor i Solbjerg, 2 kilometer herfra på Virring Skole er der 431 elever, hele årgangen må spise fælles morgenmad på skolen, være sammen og lave nomineringer foran skolen med et par årgange, og det er fordi, de er en del af Skanderborg Kommune, hvorfor skal vi straffes for at være i Aarhus Kommune? Forsamlingsforsamlingsforbuddet er hævet til 50 personer alle steder og 500 personer ved fx fodboldkampe og stævner, hvilket jo egentlig bare er det samme, som at skolen kigger på os lave en “fodboldkamp aka nomineringer”. Så i stedet for at hygge os de sidste uger, kan vi så ik bruge tiden på at kæmpe for at kunne hygge os endnu mere. Vi er 46 skoler i Aarhus Kommune, lad os samle underskrifter og sende dem til Rådmand for Børn og Unge Thomas Medom, der er snart kommunalvalg, inden længe må vi også stemme, han skal lytte til os!

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Ida Lise Alstrup vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke dit telefonnummer offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...