Nej til tvangsvaccination

 
Skriv under, hvis du siger KLART NEJ til tvangsvaccination såvel som de andre tvangspålagte indskrænkninger i vores frihedsrettigheder, som sagtens kan nås i frivillighedens navn.
 
Du skriver primært under på nej til tvangsvaccinationer og sekundært nej til de øvrige tvangstiltag.
 
Hvis du tror på, at du lever i et demokrati, hvor du kan stole på politi og domstolene, så tag et kig på http://tinamarias.dk/blog/straffesagenoversigt.html og læs kendelsen i statens hestetyveri, hvor politiet selv indrømmer, at de ikke havde hjemmel til deres dispositioner ...
 
Der findes en lang række sandsigere og systemkritikere, som med garanti vil blive tvangsvaccineret og udsat for andre systemovergreb. Hvis vi havde et myndighedssystem, vi kunne stole på, ville den "midlertidige" solnedsgangslov ikke være et problem.
 
Sig nej til tvangsvaccination, imens du kan ...logotransfire.jpghttp://tinamarias.dk/blog/

 

 

 

 

 

 

 

 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Tinamaria tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )