Nej til nedlukning af dyreholdet på klub Ejby

Så er den gal igen. De lokale politikere rasler endnu en gang med sablerne og vil lukke dyreholdet på klub Ejby. Det betyder helt enkelt at kaninerne, marsvinene, katten og hestene/ponyerne vil forsvinde fra Ejby. 

Vi mener det vil være et kæmpe tab for vores lokal samfund. Samarbejdet med børnehaven og SFO'en vil ophøre. Dvs deres ture til klubben hvor det er mulighed for at være tæt på dyrene og lære om dem vil stoppe. 
Hestene og Ponyerne vil heller ikke være at finde i gadebilledet hvor vi altid møder smil og glæde når vi kommer gående med vores muler. 

Klub Ejby er ikke en rideskole men en Dyre-Klub, hvor ungerne elsker frirummet i stalden med dyrene og sammenholdet de får omkring dyrene. 

Vi håber at i vil give klub ejby's dyre hold jeres støtte ved at skrive under på denne underskriftsindsamling, da vi mener at Klub Ejby er vigtig i vores lokalsamfund. 

Senest underskrift d. 20/9-22
6A072A5C-935E-483F-8A2C-23372656522C.jpeg


Mia Karsten Nørskov jensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Mia Karsten Nørskov jensen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...