Modstand mod byggeplanerne for Skejbyvej 1-29 og de trafikale problemer det medfører

NEJ TIL TRAFIKALT KAOS OG HØJE BYGNINGER I SKEJBY/VEJLBY!

Kommunen planlægger en ny stor bydel i Vejlby overfor Kantorvænget og Kantorparken.

Der er planer om 900 nye boliger i op til 6 etager med 700 nye parkeringspladser inkl. et nyt supermarked. Det er LANGT over en FORDOBLING af antallet af beboere og biler i området.

Skejbyvej og Skejbygårdsvej kan slet ikke bære al den trafik som alle de mange nye boliger, beboere, parkeringspladser og indkøbsmuligheder vil medføre.

 • Trafikalt kaos
  Der er allerede idag tæt trafik og kø på Skejbyvej og Skejbygårdsvej, især i myldretiden - og både bilister, gående og cyklister tager allerede idag chancer for at køre ud på og krydse Skejbyvej.

  Etableringen af et nyt supermarked overfor Kantorparken og en svingbane foran udkørslen fra Kantorparken, vil give trafikpropper og gøre venstresving umulig i myldretiden. Det er svært at se om planerne helt lukker for venstresving.

  Skejbyvej bør aflastes - ikke yderligere belastes! Skejbyvej bør lukkes af imod området og der bør i stedet etableres ind/udkørsel på den modsatte side af området, f.eks. ved krydset ved Vejlby Centervej og Tranekærvej - og en indgående svingbane på Skejbygårdsvej.

 • Trafikstøjen overskrider allerede idag støjgrænserne iflg. kommunen
  Støjgenerne bliver kun værre med en fordobling af trafikken, men der er ingen forebyggende tiltag ift. de mange eksisterende beboere.

 • Alt for høje og tætte boliger ift. pladsen - bygningerne passer slet ikke ind i resten af området hvor der er lys og luft.

 • Grønne åbne områder underprioriteres, så de private områder som Kantorparken vil blive brugt af de mange nye beboere.

 

Indsend dine bekymringer inden det er for sent!

 • Send dine indsigelser til kommunen aller senest d. 27. marts 2018:

  Center for Byudvikling og Mobilitet
  Kalkværksvej 10
  8000 Aarhus C

  byudviklingogmobilitet@aarhus.dk

 • Send dine bekymringer til hele byrådet på én gang via mail her.

 • Efter d. 27. marts kun vi forsøge gøre forskel ved at skrive til medlemmerne af byrådet (eller på anden måde kontakt dem) for forsøge at påvirke deres beslutning på deres byrådsmøde 8. maj!

 • Den 8. maj stemmer byrådet om lokalplanen - og så er løbet kørt!


Se alle oplysningerne om lokalplanen og udbygningsaftalen på www.kantorparken-risskov.dk/nylokalplan/ (dokumenterne kan hentes på bunden af siden).


Der er brug for at så mange så mulige sender deres bekymringer og indsigelser til kommunen og byrådet hvis vi skal have en chance for at gøre en forskel!

 

HVIS VI STÅR SAMMEN KAN VI FORHÅBENTLIG GØRE EN FORSKEL!!!

MENNESKER FØR PROFIT!


Fællesudvalget for Kantorparken v/Flemming A. Johansen    Kontakt forfatteren af dette andragende


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook