Minimumsnormeringer i dagtilbuddene i Lyngby Taarbæk kommune

Udsprunget af demonstrationen for minimumsnormeringer i dagtilbuddene d. 6. april 2019 foran Lyngby Rådhus, er vi en gruppe forældre som ønsker, at vi bringer dagtilbuddene i Lyngby Taarbæk kommune i fokus.

Vi er ikke sendt i byen af FOA, BUPL eller et politisk parti. Vi er børnenes stemme og det er tid til, at vi sætter en stopper for de faste årlige besparelser på området og i stedet får investeret i vores børns start i det offentlige system.  

Helt konkret kæmper vi for Minimumsnormeringer over hele dagen i vores dagtilbud. Dagtilbudslederne har svært ved at få vagtplanerne til at gå op. Mellem kl. 9-12 er der fuld bemanding (hvis der ikke er sygdom, møder etc.). Det er her den obligatoriske læreplan skal udrulles alt imens, at der skal findes tid til frugt, bleskifte, frokost, putning mm.. Med flere pædagoger i dagtilbuddene vil der være mulighed for at give omsorg, og reelt ”se ”børnene og dermed tage udgangspunkt i hvor de er. Vi mener, at det er nødvendigt at have den basale omsorg sikret, før det giver mening at bygge på med bl.a. læreplaner. (Til info: I Lyngby mener 67% af pædagogerne, at de ikke kan drage tilstrækkelig omsorg for et eller flere børn pga. personalemangel (jf. BUPL’s trivselsundersøgelse 2018)).

Demonstrationen d. 6. april beretter om, at vi ikke står alene, at der er mange forældre i LTK som oplever at vilkårene ikke er iorden! Vi har brug for opbakning fra dig som forældre til at lægge pres på lokalpolitikerne. Helt konkret vil vi i forældregruppen gerne deltage på det næste kommunalbestyrelsesmøde med vores bekymringer. Vi vil gerne have jeres opbakning og håber derfor, at du vil underskrive her.

Sammen kan vi være børnenes stemme og få ændret udviklingen for vores mindste i vores skønne kommune! 

 

Bedste hilsner

Forældregruppen for bedre dagtilbud i LTK

Photo_BØRN1.jpg


Helle Binzer på vegne af forældregruppen for bedre dagtilbud i LTK    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Helle Binzer på vegne af forældregruppen for bedre dagtilbud i LTK tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook