Underskrift indsamling for udvidelse af 1L's rute.

Underskrift indsamling for udvidelse af 1L's rute, så den køre til Øster Hornum.

 

Det er efterhånden blevet meget besværligt at kom til og fra Øster Hornum mod Aalborg med offentligtransport og dette finder jeg yderst irriterende, uholdbart og ganske simpelt træls!

Det kan ikke passe at en by af Øster Hornums størrelse ikke har bedre offentlige transport. Der tilbydes i øjeblikket 4 afgange til og fra Øster Hornum i hverdagene. Én afgang tidligt om morgen og 3 om eftermiddagen, sidste gang fra Øster Hornum skole kl. 16.10 og sidste afgang til Øster Hornum fra Svenstrup kl. 16.35. Ingen afgange til og fra Øster Hornum i aftentimerne eller i weekender. Til orientering er kører den ene eftermiddagsafgang kun i skoleperioder.

De dårlige busforbindelser gør det nødvendigt at have 2 biler, hvis man som familie ønsker at bosætte sig i skønne Øster Hornum, hvor der er et skønt aktivt byliv omgivet af dejlig natur.  

Med denne side ønsker jeg at skabe opmærksomhed, så Øster Hornum ikke bliver mere afskåret fra omverden. Hjælpe med til at bevare landsbylivet og skabe bedre busforbindelser i Øster Hornum.

Et løsningsforslag med få ressourcer som ruteomlægning af 1L med endestation i Øster Hornum bare en enkelt gang i timen, vil betyde større rejsefrihed for unge som ældre i Øster Hornum. 

Så del gerne budskabet og få skrevet under på underskriftindsamling, det kan være vi kan gøre en forskel!