Ja tak til aktiv dødshjælp i DK!

Forstil dig at du får af vide at du skal dø og at du har et halvt år tilbage at leve i!

 

I det halve år har du nogle meget dybe samtaler med fx. Din Søster, mand/kone Mor og dine børn! Du forbereder dem på at du snart ikke er her længere samtidig med at du selv skal overkomme din egen frygt for døden!

I de 6 måneder du har tilbage bruger du 90 % af tiden på at have ondt og de sidste 10% kæmper du som en gal for dine kære...

Du ser dine Søsters våde øjne som prøver at smile til dig og du ser dine børn være ude af den da du ikke er "den samme længere"  Så ja selvfølgelig er du fuld af dårlig samvittighed, trods dine kære siger du aldrig må tænke sådan.. (Men du er jo kun et menneske som alle andre og kan ikke styre dine følelser!)

I de 6 måneder her, finder du virkelig ud af hvad kærlighed er! Der er SÅ meget kærlighed omkring dig og du elsker mere nu end nogensinde før!! Men du bliver fortsat svag.. du kan intet stille op og alt du ser er at dine kære omkring dig ser magtesløse til.. og du taber stille og roligt din gnist og din kampgejst..

Der er ikk længe til nu.. og du kan bare ikke klare det længere.. Du vil ikke mere og du vil ikke byde dine kære mere heller!

Så du ønsker bare at få fred nu, selvom du ved det er svært for dine kære at give slip på dig.. men du ved at det er den vej vi går uanset hvordan alle vender og drejer den! Og dine kære er enten meget forståelige eller tvivlende på hvad de synes er bedst for dig! -Men det er dit liv og du ved hvad der er bedst..

Så dit sidste ønske er at sige farvel til dine kære på en fredelig eftermiddag med sterin lys tændt og Celine Dion i radioen. Dine kære skal være hos dig og holde dig i hånden mens du langsomt giver slip på livet, mens du tænker.. Hvor jeg dog elsker jer.. ❤

 

-Det er ikk lovligt i Danmark med aktiv dødshjælp så scenarier som denne udvikles meget anderledes i virkeligheden.. 

Fordi du skal ligge og lide til dine organer går i stå og det kan trække ud i ugevis især hvis du er ung! I alt den tid ligger du og græder over at skulle miste alt du har kært samtidig med at dine kære bliver traumatiseret over at se dig lide noget så forfærdeligt! De får ikk lov til at se dig sove stille ind men istedet kan de nyde synet af dig vride dig ind i døden... Er det etiske korrekt? Virkelig?? 

Lad os få en masse stemmer vi kan smide efter de der mennesker som sidder i det etiske råd som aldrig selv har prøvet at miste..

Så vi kan få det lovliggjort at DK må yde hjælp til aktiv dødshjælp hos dem som virkelig har brug for den støtte i deres aller sværeste tid! ❤