Mærkning af halal kød

Der sælges tonsvis af halalslagtet kød i supermarkederne i Danmark idag, hvor det ikke fremgår af pakningen, at kødet er slagtet på denne rituelle vis.

Halalslagtning

Mange deler ikke muslimernes eller jødernes religiøse værdier og mange er af den mening, at metoden er dyreplageri. Derfor vil mange gerne undgå at købe halal slagtet kød.

56 muslimske foreninger og pressionsgrupper, forsamlet under paraplyen “Danish Halal”, forsøger nu tilmed at få slagterier til at slagte dyr uden bedøvelse, hvilket allerede finder sted i England og Belgien.

Det er på tide, at forbrugerne viser deres utilfredshed med denne udvikling og klart sender et signal om, at vi ikke vil finde os i, ikke at kunne fraselektere kød fra dyr, som nogle af os mener er blevet pint ihjel, uanset om dyret på forhånd er blevet bedøvet eller ej.

Derfor er formålet med denne underskriftsindsamling at få al kød mærket, som er blevet slagtet ved halalmetoden.

Videoklip af halalslagtning

http://www.youtube.com/watch?v=LCPNRsYij3o

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Flemming Kristensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook