Bevar Slagslunde Skole

Quoted post

Anne marie

#2 Slagslunde Skole

2012-11-05 10:54

Det er et godt og fuldstændigt nødvendigt initiativ! Bevarer man ikke de lokale tilbud i de små landsbysamfund vil et sådant syne hen og blive affolket. I disse tider hvor man taler så meget om problemer i yderkanter af Danmark er det jo en komplet absurd ide at spare en skole væk. Lad os beholde en rig og varieret befolkningssammensætning og kæmpe for alle de gode muligheder, der ligger i at bo i et lille lokalsamfund. At lukke en skole vil betyde, at man dels skræmmer allerede bosatte børnefamilier væk og at nye hindres i at komme til. Så vi må kæmpe for at bevare nærheden og den gode skole, dette initiativ har min fulde støtte!!
Anne Marie Caspersen, Ganløse

Svar

Søren Ring

#3 Re: Slagslunde Skole

2012-11-06 14:50:24

#2: Anne marie - Slagslunde Skole

Kære Anne Marie,

 

Er du ikke sød at sende det du har skrevet her som læserbrev til lokalavisen eller til Frb Amts avis så hurtigt som muligt.

 

mvh

Søren

Anne Marie Barrie

#11 Re: Slagslunde Skole

2012-11-11 00:29:28

#2: Anne marie - Slagslunde Skole 

 

Åh nej! Anne Marie caspersens profeti om at et sådant skoleluk skræmmer nye børnefamilier fra at flytte til området omhandler vel bla os....for det varnetop denne skole hun og hendes mand havde fortalt os om og som var en stor positiv del af vores overvejelser om at rykke fra København mod Ganløse egnen. Med uden den tillokkende skole er det klart at tingene vil stå i et noget andet lys.