Bevar Løvvangskolen

Quoted post

Mikkel

#8

2016-09-03 15:33

Problemet er har jo ikke noget at gøre med om løvvangskolen er en god eller dårlig skole. Problemet er at der går 126 elever + 82 specialklasse elever på en skole som skal renoveres for et sted mellem 93-155 millioner for st fjerne det sundhedsskadelige byggemateriale PCB. Så på baggrund af de oplysninger er den eneste fornuftige beslutning da at lukke skolen og fordele de 126 elever ud på nørresundbyes tre andre skoler samt bruge nogle penge, som det giver at lukke en skole, på st finde et godt tilbud til de 82 specialklasse elever 

Svar

Nicola

#13 Re:

2016-09-11 19:50:05

#8: Mikkel -  

 Kære Mikkel, så vil jeg godt vide, hvor det gode skoletilbud for special Børnene skal ligge? For som følge af en skolelukning, forslår et enig skoleudvalg, at 50 af de 82 special børn skal syd for fjorden, og det vel og mærke selvom de 39 bor nord for fjorden. Hvem kommer og samler min ødelagte dreng op, når han ikke magter mere, efter hans uge er blevet forlænget mindst ti timer som følger af at han nu skal ud på lang taxa kørsel, sammenkørsel, og trængsel i myldretiden. Det er meget sårbare børn vi her taler om, så det er ikke bare at lukke den skole!!

 


Gæst

#17 Re:

2016-09-12 17:08:30

#8: Mikkel -  

 Tja det er rigtigt nok, men så må man komme ind i kampen og finde en løsning nord for fjorden. Der er masser af andre skoler der vil kunne løfte opgaven med de handikappede børn. Det giver ingen mening at køre børn med svære handikap igennem tunnellen og derfor forlænge deres iforvejen lange vej til skole.

Man kunne jo fordel de almindelige børn i de andre skoler i Nørresundby og så bygge en ny afdeling til de handikappede. Man vil jo alligevel bygge på området.