Bevar Gadstrup SFO i de nuværende bygninger

Quoted post


Anonymous

#4

2016-05-06 05:30

Vedr. lokale sammenlægning på Gadstrup SFO og skole.

Vi er en gruppe forældre der har stukket hovederne sammen for at drøfte hvordan vi bedst muligt bliver hørt i denne sag. VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP!!

Skoleleder Anja Athar har efter flere forældre henvendelser indbudt til informationsmøde for forældre på skolen torsdag den 12. maj kl. 17 - 18. Her vil hun beskrive hvilke forslag skolebestyrelsen har til sammenlægningen hvis det bliver en realitet. Mød op, vis flaget og hør hvad planerne for sammenlægningen er.

Borgerne har ikke officielt partshøring i denne sag, men vi mener at jo flere der henvender sig til politikerne i Skole- og børneudvalget/borgmesteren og beder om et dialogmøde, jo større er chancen for at de ikke kan undgå os.

Så send høringssvar ind til medlemmerne i udvalget - der er høringsperiode fra den 4. - 25. Maj. Vi har udarbejdet en løbeseddel hvorpå der står hvilke personer man kan rette henvendelse til - dertil har vi udarbejdet et inspirations udkast til hvorledes et høringssvar kunne lyde. Udkastet ligger på nedenfor omtalte Facebook side som fastlagt dokument. Så skriv dit eget eller brug forslaget - lad din stemme blive hørt.

Man kan også finde udvalgets medlemmer på Roskilde Kommunes hjemmeside under Skole-og børneudvalget.

Vi har brug for nogen som kan omdele løbesedler ved SFO'en, samt byen institutioner.

Derudover planlægger vi en lovlig anmeldt demonstration ved Roskilde Rådhus onsdag den. 25. Maj kl. 16.45. SÆT X I KALENDEREN!

Der vil komme nærmere info her på siden. https://www.facebook.com/groups/46667696202/ (4621-Gadstrup)

Kontakt gerne en af os hvis du ønsker at hjælpe eller hvis du vil have yderligere information om sagen. Vi har brug for at vi står sammen, ellers bliver det uden kamp trukket ned over hovedet på os!

Spred ordet!

OPSLAGET MÅ MEGET GERNE DELES.

Hilsen
Karin Bille Nielsen
Tine Egmose Johnsen
Theila Vanggaard
Teit Kruse
Trine Anker Quistgård

Svar

Claus

#6 Re:

2016-05-06 17:51:05

#4: -  

 Der er rigtig mange skoler rundt om i kommunerne, som har sammenlagt skole og sfo. Der er intet som tyder på, at det skaber forringelse for børnene,- tvært imod. Rent pædagogisk skaber det også et bedre sammenhæng når børnene bruger de samme lokaler til undervisning og senere fritid i sfo-regi. Så alt tegner positivt for en sammenlægning.