Palæstina i de danske medier

Quoted post


Gæst

#1

2014-07-08 19:40

EU og FN bør indføre sanktioner imod Israel. Det er fuldstændigt sindsygt at Israel kan få frit spil til at undertrykke Palæstinenserne, og at det internationale samfund bare lader det ske!!

Svar

:(((

#79 Re:

2014-07-13 16:02:25

#1: -

Altså, palæstinenserne bliver slået ijhel, kidnappet og tortureret uanset alder (knægten var 16 år og blev brandt levende), de får frataget deres livsgrundlag d.v.s. hus, jord og forretninger. Det skulle lige preciseres, hvad undertrykkelsen består af. Viden har jeg fra bekendte som har oplevet det. Synes fanatiker (jødiske ortodoxer/mulismer) er roden til al ond. Fanatisme skal bekæmpes.

 

antifanatisten!!

#195 Re: I er en flok racister

2014-08-06 08:50:36

#1: -  

 stedet for at straffe jøderne med hvilke job de ikke må få, så kunne det måske være bedre at man fandt en løsning på konflikten.... i dømmer alle jøder over en kamp, men hvad med islamister som skiller sig ud fra almindelige dannet muslimer. dem laver I ikke kampagner imod. jeg kender nogen som er både muslimer og jøder, der ikke er en del af konflikten og de mennesker bliver bliver svinet til, uden at være en del af det som sker der nede, I er simpelhent for latterlige og racistiske...