Stop udvisningen af Im og Suthida Nielsen!

Quoted post


Gæst

#362

2013-11-11 15:21

Barnets tarv.
Moderen og datterens må jo have opfyldt kravene til at være i Danmark indledningsvis og det er sørgeligt, at Justitsministeren ikke kan udsætte udvisningen indtil man har afklaret politisk om der skal ske ændringer i henhold til denne situation hvor ægtemanden dør.

I Danmark gør man meget ud af at tage hånd om barnets tarv. Det fremgik med al tydelighed i nyhedsudsendelserne, at den lille pige var faldet godt til i skolen og lokalsamfundet. Ligeledes talte hun fint dansk. Barnets tarv i DK er åbenbart, at hun skulle smides ud og oveni udvisningen lige skulle have udtaget sin bøjle på tænderne. Det klæder ikke Danmark.
I stedet skal bandemedlemmer og totalt utilpassede indvandrer have lov til at blive boende. Justitsminister Morten Bødskov jo absolut ingen ryggrad. Bandepakken er KUN et politisk signal og har kun ringe effekt i praksis. Senest har man her i Odense givet Betinget udvisninger til 2 indvandrer (uden dansk statsborgerskab) som var med til at mishandle en mand på det groveste - herunder skære et øre af ham og herefter urinere på ham. Jo, disse individer får skam lov til at blive, for vi kan jo nærmest ikke undvære disse typer. Vi har jo brug for rollemodeller til at deres familiemedlemmer kan se, at der ikke er nogle restriktioner for deres kriminelle aktiviteter.
Sørgeligt, at vi har dette misforhold i Danmark. Moren og datteren i artiklen burde (om ikke andet, så pga. datteren) få lov til at blive i her.
Det er super flot, at hele landsbyen går sammen om at støtte. Jeg vil ønske moderen og datteren alt vel.

Svar

ASIAMAN

#376 Re:

2013-11-11 15:54:12

#362: -

Helt kanon sagt det er 100% også min holding.

 

Ja men det er jo Danmark, alle dem med forbindelse til Somalia eller Al Quaida eller Afghanistan kan jo let komme til Danmark og få opholdstilladelse og de kan jo også bringe deres tolk og deres hele familie kan jo også komme med og få kontant hjælp, men man kan jo ikke gifte sig uden for Danmarks grænser og få lov til at bringe kone til Danmark.
Jeg syntes det er helt dybt godnat at Suthidas Nielsen og Datter skal udvises, medens alle de tyve og volds og bander bare får lille straf, men bliver ikke udvist, nu en kone der have tabt sin man skal smides ud, hvor er vi nu henne ?
Det er helt utroligt, jeg er flow over at være Dansker jeg føler for Suthidas Nielsen og Datter...... BRING DEM TILBAGE TIL DANMARK NU !!!!!