behandl akutte blodpropper paa roskilde sygehus

Quoted post


Gæst

#2

2013-07-09 11:58

Tryghed er utrolig væsentligt her i livet .
Og i dette tilfælde, når det gælder blodprop i hjertet, må der være mulighed for at komme på det nærmest liggende hospital hurtigst muligt. Derfor vigtigt for os, der hører ind under 4000 Roskilde og evt. andre , at det bliver der.

Svar

susanne

#68 Re:

2013-07-23 12:22:36

#2: -

Det vil være fint, at de dygtige kardiologer på RAS får lov til at behandle akutte blodpropper, men det er da ligeså vigtigt, at patienten ved første kontakt med en sundhedsperson - i akutbilen - bliver mødt af en læge, som straks kan gå i gang med at behandle vedkommende med korrekt blodpropopløsende medicin. Ved faktisk ikke, hvad man gør i dag. Har vi fået lægebil i Roskilde til erstatning for sygehuset?

Senest i 2020 når RAS er "nedlagt" som akutsygehus, vil roskildeborgere alligevel skulle transporteres helt til Køge, og det af kringlede veje, for at nå til nærmeste hospital, og måske det for os vil være hurtigere at komme ad store motorveje til topspecialister i København?

Vi hører igen og igen fra politikerne at det er bedre at køre langt for at få den bedste behandling. Gælder det ikke også på dette område? Frygter desværre at der er gået lidt kommunevalg i hele sagen, som ligeledes vil være en god spareøvelse for de øvrige forligspartier bag sygehusplanen i regionsrådet.

Jeg syntes som det er mindst lige så vigtigt at kæmpe for, at vi får en skadestue med (erfaren) læge tilstede 24 timer i døgnet, og også gerne flere lægebiler.