Giv familiesammenføring til de strejkende syriske flygtninge!

Johnny F. Andresen

/ #16 Ingen begrundelse

2015-09-23 22:02

Der er absolut ingen begrundelse for, at man skal lade en heldig familie blive sammenført i Danmark, men der er alt mulig grund til at hjælpe dem der ikke havde mellem 20.000 - 40.000 kr. til en menneskesmugler.

Hvis man oprindeligt mener, at man ønsker at flygte fra krig og terror, så er det nærmeste land det rigtige sted at tage hen. At rejse gennem 7 lande for at opnå asyl er ikke en flugt, men et forsøg på berigelse.

Der kæmpes fortsat kampe mellem IS og de allierede støttede lokale styrker. Det er enhver mands pligt, at kæmpe for sit land og sit folk, og der er ingen andre til det end folket selv. Hvem skulle ellers

Derfor er det foragteligt og kujonagtigt, at sidde som en mand og flæbe fordi man troede at vesten blot forærede sine værdier til den der nu kom først, eller som havde formuen til at nå herop.

Det er afskyeligt at tænke på, at der er syge og svage, ældre og handicappede, enlige mødre med børn og forældreløse børn som på grund af fattigdom ikke havde muligheden for at rejse hele vejen til vesten.

Det er dem vi skal vise barmhjertelighed. Det er dem der har behov for hjælp.

Derfor skal vi afvise disse mænd der er flygtet, og fortælle dem, at deres krav øg ønsker ikke skal ske i vesten. De har svigtet deres egen familie, kvinder og børn samt deres landsfæller, blot for at opnå en berigelse.