afskaf pension til folketingsmedlemmer


Anonymous

/ #1655

2015-06-11 18:12

De skal havde de samme vilkår som alle os andre!

hvorfor skal de speciel behandles bare fordi de sidder i folketinget? Det er ikke engang fordi de laver nogle markante store forskelle alligevel. Hvorfor er det de overhovet vil ind? går de overhovedet op i at styre Danmark i den rigtige retning....
har i set de Debatter de har i TV i øjeblikket ? I stedet for at samarbejde som og diskutere relevante emner om de problemer vi har i landet, komme med ideer og bearbejde dem, finde en fælles løsning, hakker de ned på hinanden. Det er som at se små børn i børnehaven skændes og hakke ned på hinanden.

Det gavner ikke landet at de har ondt i røven over hinanden. Og hvad sker der for at ingen af dem er flexible overhovedet ?
Ja alle har deres visioner omkring hvordan landet skal være, men prøv dog at hør på hinanden, lær af hinanden, og løs problemerne sammen istedet for at skændes hele tiden.
nogle gange bliver jeg i tvivl om, om folk der inde overhovedet har visioner om et bedre land. Sidder de ikke bare der inde for at tilfredsstille deres eget ego, blive set og få en masse opmærksomhed. Jeg er rimelig overbevist selv om, at den største grund til at Helle Thorning ville vælges var, at så kunne hun udødeliggøre sig selv som Danmarks første kvindelige statsminister. Hun har manglet visioner, fordi hun havde aldrig en vision til at starte med, hun skulle bare tilfredsstille hendes ego. Derfra kommer alle løftebrudene, de var bare søde ord, folk ville høre, som hun brugte som værktøj til at blive valgt.
får de lytter ikke til folket, og vælger ikke at se problemerne i øjnene, og værst af alt, de giver sig selv så mange penge bonusser, at man bliver helt syg af det. Det gør rigtige ledere da ikke. Rigtige leder lever for at lede landet hen i en bedre fremtid, en fremtid med skabt på deres vision.
Kan kun håbe der på et tidspunkt komme en person der vil leve for landet, høre på problemerne og faktisk gøre noget ved dem. En person uden noget ego.