afskaf pension til folketingsmedlemmer


Gæst

/ #1281 Ud med dem alle

2014-02-24 17:09

Venstre og Konservative grundlagde de ulovlige bandeenheder i SKAT, snød med ejendomsværdiskatten og opfandt nye samfundsskadelige skatter og afgifter mens de påstod der var skattestop. Løgn og bedrag.

Imens lod de nye IT projekter som der i arbejdsskade styrelsen iværksætte mens de pumpede nye millioner i det projekt som nu er skrottet og har kostet samfundet 164 millioner i tab.

Politikerne på Borgen er alle ligeglade med skatteborgernes penge og har aldrig fokus på at bruge penge forsvarligt. Det er et nepotisme gilde af uhørte dimensioner som levebrødspolitikerne opfører sammen med DJØF regimet i centraladministrationen.

Borgerne betaler og politikerne griner. Hvornår har en folketingspolitikerne nogensinde forladt Borgen på grund af svigt, nepotisme, magtmisbrug eller spild af 164 millioner? De grådige på Borgen kan gøre alt uden skyggen af konsekvenser og vælgerne lader til at bifalde dette. Ikke en eneste af skurkene som medvirkede til at spilde 164 millioner bliver stillet til ansvar.

Der er behov for nye politikere på Borgen som vil gøre op med skurkene og stille dem til ansvar for deres gerninger. Der er en syg mentalitet i den politiske ormegård på Borgen. Alle snor sig i moral på Borgen. Egoisme og dårlig moral er in på Borgen