HÅRDERE STRAF FOR DYREMISHANDLING OG VANRØGT I DANMARK!

Gæst

/ #55 Re:

2014-02-06 21:21

#38: -

Hvad andet kan man forvente fra en ignorant landmand...

Ligegyldigt hvordan i forsøger at vride jer fri moralsk så profitterer alle I landmænd som producerer kød ved at tage andre væseners liv. Hvis rollerne var ombyttet og I selv kom til at stå i stalden/buret hele Jeres liv inden slagtning, så ville I med sikkerhed råbe op om uretfærdighed. Dette kan kun betegnes som det det er - egoisme af den værste slags.

I er alle KZ-lejr-bestyrere i en fuldstændigt sygeligt veltrimmet dyreudrydnings-produktionsmaskineri og burde alle på moralsk genopdragelsesanstalt. Igennem jeres opvækst har I belejligt neglegeret at tænke over noget højere en flæskesteg til Jul, men istedet drømt om hvor mange penge I en dag kan komme til at tjene på andre væsener lidelser. Måske har I anekteret Jeres forældres afstumpede morale og sidder nu med 'hænderne moralsk i skødet' og føler oprigtig harme når I får tildelt en bøde.

Mit råd til dig er at du burde sætte dig ned og tænke lidt dybere over hvad meningen med livet egentligt er. Det er faktisk mere end du tror. Hvis du virkeligt forsøgte på det ville du måske omstille dit landbrug til et hvor dyrene ikke bliver slået ihjel og istedet har et godt liv mens de lever. En anden og endnu mere moralsk forsvarlig beslutning kunne være helt at overgå til planteavl.

Og ja,vi burde alle være vegetarer - kødspisning er ligesom rygning - blot en dårlig vane!
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook