Nej tak til Statens mentale sundhedsplan

Marianne

/ #15 Re: ADVARSEL

2014-02-02 13:33

#14: Anon - ADVARSEL

Du vælger at være Anonym? Og så skriver du noget værre sludder!

Jeg er bestemt ikke Scientology! Kunne jeg ikke drømme om at støtte den slags, hvor søren har du det fra, jeg er min egen, og bare lille mig. Jeg er helt almindelig borger der er ulykkesramt , med kronisk fysisk varig men, og kommet i berøring/ klemme i systemet! Mit liv er smadret, og jeg er stødt på så mange læger der hurtigere har pennen på blokken end hånden på hjertet, og da jeg har set og læst nok beviser for hvad det er der foregår, har jeg valgt at lave denne, det er det mindste jeg kan gøre for at stoppe de Nazilignede tilstande, man forsøger at indføre i DK 2014.

Selvfølgelig skal de rigtig psykisk syge have deres medicin, hvis det hjælper dem, men den nye sundhedsplan handler om de gennerelle tiltag men vil bruge for at kontrolere hele befolkningen fra vugge til grav! Og indførelse af mere tvang i psykiatrien! Læs den store mængde oplysninger før du anonym kaster om dig med helt hen i vejret advarsler.

Jeg synes alle har ret til at sige deres mening, og derfor lader jeg også dit dumme anonyme opslag stå, så alle kan se hvad de kræfter der går ind for den mentale sundhedsplan skriver af usandheder her, i forsøg på at stoppe underskrift indsamling. Håber det får flere til at skrive under!

 

 

 
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook