SIG NEJ TIL HURTIGERE UD-REFORMEN ("Fremdriftsreformen")


Gæst

/ #58 Re:

2013-11-15 12:31

#54: Lone -

Jeg vil vove den påstand, at en generel fordybelse i det stof, du lærer på langt de fleste studier, kombineret med et studiejob kræver væsentligt mere tid end en standard arbejdsuge.

Reformen vil reelt set gøre det umuligt på flere studier at påtage sig studiejob ved siden af studiet - på trods af, at dette er altafgørende for at få job bagefter i flere brancher.

Jeg ville selv gerne betale hver en krone ekstra, det koster staten, at jeg udskyder min uddannelse et enkelt år, for til gengæld at få muligheden for at påtage mig et studiejob (som netop ville kunne betale disse udgifter) og frit kunne planlægge min uddannelse.

 

Reformen får ikke bare de studerende hurtigere igennem, den antager direkte, at samfundet er bedre stillet ved at alle studerende fratages muligheden for at have et studiejob og muligheden for selv at planlægge deres uddannelse, men i stedet blevet færdige i gns. 7,2 (for KU's vedkommende) måneder tidligere. Ganske utroligt da især ministerierne udnytter den utroligt billige arbejdskraft, som studerende er, pt.