Stop udvisningen af Im og Suthida Nielsen!

Lars

/ #293

2013-11-11 10:04

Jeg er så flov og grimmes ved at være dansker.
Det gør ondt langt ind i sjælen.
Hvad er det for et system vi har her, hvordan kan nogle mennesker tage sådanne beslutninger, fatter de overhovedet at det er mennesker de har med at gøre, de er så følelskolde, at det gør ondt. Den dag de selv ligger ned og råber på hjælp, skal jeg gerne hjælpe dem, med at hælde salt i såret, trampe på dem, for til sidst give dem det sidste skub ud over kanten.
Jeg sad forleden og så nyhederne i tv. Der var et indslag om denne frygtelige historie, som er total meningsløs, den blev så efterfulgt af et indslag om, at der skulle gives penge til, flere sengepladser til de udenlandske hjemløse i København, som strømmer til hovedstaden. Hvad sker der lige her???
Der findes kun en løsning på dette, og det er at, Hr Bødskov omgående for den lov tilpasset så dette aldrig nogensinde sker igen, og samtidig for hentet I'm og hendes mor tilbage, så de kan fortsætte deres liv her, så de ,ikke mindst I'm, kan få den fremtid de fortjener så meget.
Jeg kan virkelig ikke se hvad de har gjort forkert, de har ikke lavet noget kriminelt, (som så mange andre indvandrere har men stadig lever og bor i DK, på div sociale ydelser), nej de var så uheldige at deres mand/stedfar døde en tragisk død på grund af sygdom.
Vi har ekstrakt udlændingelov, ja det er ok, men det er ikke ok at den rammer de forkerte, dem den burde ramme, kan bare sidde stor grinende og fortsætte deres kriminelle løbe bane.
Til sidst vil jeg sige til I'm og hendes moder, jeg håber virkelig af hele mit hjerte at i kommer tilbage til DK, i skal være så hjerteligt velkomne, i er jo et mønster eksemplar på en god integration.......