Underskriftindsamling mod byggeprojektet Laanshøj+

Underskriftindsamling mod byggeprojektet Laanshøj+ / Beskeder / Resultat af underskriftindsamlingen mod Laanshøj+ / Kommentarer


Gæst

#1

2016-03-24 16:00

Mit høringssvar (sendt pr. mail til kommunen 24/3-16):
Furesø kommune er attraktiv pga. bl.a. den dejlige natur, som omgiver os - men det bliver den jo ikke ved at være, hvis naturen plastres til med flere og flere huse, vejene med flere og flere biler og skoler og institutioner bliver endnu større og mere fabriksagtige, end de allerede er.
At udbygge Laanshøj yderligere - og tilmed med højhuse! - er meget kortsigtet profit, som vi beboere kommer til at betale af på i årevis og i timevis på Kr. Værløsevej og ved børn, der mistrives i store klasser i små lokaler og flyttes til andre private skole.
Byggeiveren må stoppes, og så må der tænkes langsigtet og her skal infrastruktur og natur indtænkes. Husk også på, vi er mange ressourcestærke borgere, som gerne betaler ekstra for bæredygtighed, for kvalitet og ikke nødvendigvis hylder vækst for vækstens skyld. Hold på hestene og tænk på andet end penge lige her og nu.

VH Andrea Klinkby, Skovhaven 14, 3500 Værløse

Gæst

#2

2016-03-25 20:16

Hej
Jeg synes ikke kun dette drejer sig om dem, der bor i Lånshøj. Huse langs Kirke Værløsevej, der har ligget der gemmen årtier, er blevet fuldstændig glemt i kommunens higen efter nye boliger og tilflyttere. Hele udviklingen af Lånshøj er sket uden hensyntagen til disse husejere, som må leve med stadig mere trafik. De "stille" stunder der var førhen bliver færre og færre, kortere og kortere og værdien af vores huse falder. Rigtig ærgerligt når man har boet i kommunen i flere årtier.