hjælp et barn i Nød

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen hjælp et barn i Nød .


Gæst

#1

2015-04-22 19:44

Det her vanvid, skal fandme holde op. Klø på nu, Amanda.

Amanda

#2 Re:

2015-04-22 19:50

#1: -  

 det kan du tro  og tak for opbakningen  <3 


Gæst

#3

2015-04-22 20:01

sådan nu er den underskrevet

Gæst

#4

2015-04-22 22:03

Fordi jeg selv står i samme situation som dem min søn er også handicappet og kan ikke udbyde sig men er knust og helt stille og sådanne er min søn ikke en meget trist mor

Gæst

#5

2015-04-22 22:17

Fordi jeg ved hele familien lider, og man i den grad ødelægger barnet,jeg har aldrig oplevet noget lignende, det er overgreb,så det vil noget.
Gæst

#6

2015-04-22 22:29

Prøv at få Stig Gerdes til at hjælpe dig.

Håber brødre og mor snart bliver samlet for altid i hinandens trygge favne.


Gæst

#7

2015-04-23 02:55

Sammen er vi stærke.. Vi må kæmpe for vores rettigheder.

Gæst

#8

2015-04-23 04:06

Denne dreng skalbog må hjem til sin bror og mor, har selv været i en lignende situation og det kostede min autistiske datter livet. Hun blev kun 14 pr, jeg havde min datter i 13.5 år , faderen havde min datter i 6 måneder hvor han m kommunens velsignelse fratog hende al hjælp og overlod hende til at tage ansvar for sig selv og hendes 10 årige bror. Hvor mange børn skal dø pga kommunernes omsorgssvigt og magtmisbrug?

Gæst

#9

2015-04-23 05:06

Jeg skriver gerne under, fordi vi selv har fået en underretning fra denne kommune på et falsk grundlag. Vi har en præmatur dreng og derfor har været fulgt af over 30 specialister siden fødslen. Han er 4 år idag. Jeg skrev som modsvar til underretningen, samtlige fagpersoner, der har fulgt vores dreng siden fødslen og at sagsbehandleren der lavede underretningen fra denne kommune til vores kommune, som er guldborgsund kommune, at hun da gerne må kontakte børneafdelingens overlæge på Næstved sygehus med speciale i neurologi, om vores dreng mistrives i hjemmet. Derudover kunne denne sagsbehandler (Halsnæs) også kontakte guldborgsund kommunes børneergoterapeut, om hun er enig i behov for en underretning om mulig mistrivsel. Ej at glemme, vi havde to sundhedsplejersker på ham. Pt. har vi en sansemotorisk pædagog på ham i børnehaven. Derudover har der også lige været specialpædagog på ham i forhold til at få ham godt ind i børnehaven. Jeg kunne blive ved med over 30 fagpersoner. Vi har været ekstremt heldige, at vi har haft så mange fagpersoner på vores dreng. Vores drengs sagsbehandler (guldborgsund) har lagt min fagperson liste ind i hans sag og skrevet tilbage til Halsnæs kommunes sagsbehandler om, at hun nok har brug for hjælp til at udfylde en underretning, for der manglede mange oplysninger og "kan give" er ikke nok til at overbevise vores søns sagsbehandler. Vi har bare været ekstremt heldige, for hvis vi ikke havde haft alle de fagpersoner på ham hele livet, som hele tiden har været forebyggende indsats i forhold til at holde ham i en konstant udvikling, ja så havde resultatet været katastrofalt. Intet af indsatserne har været i forhold til mistrivsel pga familiære forhold. DYBT KRITISABELT. Jeg har siden denne underretning været glad for, det gik så godt for os og tænkt på, at der nok er nogle børn og deres familier, som IKKE er lige så heldige som os. Derfor har jeg ingen tillid til Halsnæs kommunes kompetencer, i forhold til at lave korrekte underretninger.


Gæst

#10

2015-04-23 05:48

Fordi det er SÅ forkert hvordan kommunerne omsorgssvigter børn med autisme og forældre i nød. Kommunerne er spm oftest med til at køre familierne helt derud hvor det går ud over barnets trivsel, da de ikke lytter til de udfordringer som forældrene står i, men i stedet går efter billigste løsning her og nu. Jeg mangler dagligt viden blandt rådgivere og ganske almindelig medmenneskelighed og ikke mindst at kommunerne begynder at tænke langsigtet.

Gæst

#11

2015-04-23 05:55

Fordi kommunerne handler ofte forkert

Gæst

#12

2015-04-23 06:18

Der skal simpelthen til at ske meget meget mere ordenligt, fagligt og ikke mindst menneskeligt behandling til i vores land.

Gæst

#13

2015-04-23 07:18

Har selv et bar ned IA. Håber folk vil hjælpe hvis jeg stod i samme situation
Sara

#14 sendt besked til underskriftindsamler

2015-04-23 07:29

Jeg forsøgte at lægge to forskellige internetadresser ind her, men der må max være 90 tegn og begge internetadresser er mere end dette. Derfor har jeg sendt det i en besked til dig. Det ene er en artikel om faglig vurdering af at autisme ikke er fagligt forsvarligt at bruge som argument for at fjerne barnet fra hjemmet. Det andet er en undersøgelse af socialrådgiverforeningen at flertallet af socialrådgivere vurderer at økonomi vægter højere end faglighed i børnesager. Altså mere end hver anden af dem, der var med i undersøgelsen. Artiklen er skrevet i november 2014 og undersøgelsen er lavet for år 2014. Håber det kan bruges som argument for underskriftindsamleren og få barnet hjem igen. Derfor er det mig en GÅDE hvorfor man så spilder penge på at have fejlanbragte børn, som jo tager pladsen for dem der rent faktisk har behov for at være anbragt udenfor hjemmet.


Gæst

#15

2015-04-23 08:42

Lad det komme i medierne.
Horsens kommune har også fejlet big time i en sag hvor 3 børn tvangsfjernes på baggrund af 2 søstres i en stor families falske anklager om overgreb med formål at malke forældrene for store erstatnings summer. Her har kommunen lavet mere end 150 fejl. Så det ræs med kommuner der vasker deres egne hænder og hvidvasker egne fejl skal stoppes nu. Mennesker er ikke et redskab man kan bruge som det passer en. Kærlighed herfra til drengen og hans familie

Gæst

#16

2015-04-23 09:13

Jeg har kendt Carina, Emil, hans tvillinger bror Miki i over 15 år.
Jeg har oplevet Carina og Mikis savn. Og set Carina tilsidesætte egne behov for at kæmpe sin søn Emils sag. En sag der er så uretfærdig. Ingen tvillinge børn bør tages fra hinanden. Ingen mor bør undvære sine børn.
Denne lille familie har et ønske om at få Emil hjem.

Jeg har kendt Emil og Mikis far i lige så mange år. Og undre mig over at hans valg.
Han ønsker ingen at sine drenge. Men vil ikke have at Carina skal have dem???

Miki er i god trivsel. Han klare sig super godt i skolen. I øvrigt en speciel skole, som Carina også har kæmpet for at Miki skulle gå på. Pga Halsnæs kommune ikke så Mikis behov.

Carina er en varm og yderst ressource stærk mor og menneske. Den måde hun er blevet behandlet på af Halsnæs kommune/systemet er så kritisabel og bør ikke finde sted.

Jeg håber al det bedste må ske for Denne lille familie. Og det er at de med maximum hjælp vil blive sammenført.

Og det skal gå stærkt, Emil er kontaktløs hvor han er. Og De har alle lidt nok !!!!!!

Gæst

#17

2015-04-23 10:14

Har selv en autistisk dreng og har været igennem en lang og sej kamp med min kommune, men ved nu det kan betale sig at tage kampen op selvom det er over en årrække og det er meget hårdt og slider på en.
Sara Petersen

#18 kontakt til landsforeningen autisme? socialrådgiver ansat der. Faglig ekspertise. Rådgivere

2015-04-23 12:39


Gæst

#19

2015-04-23 13:22

Der ER noget riv ravende galt i Danmark. Bag facaden. Og hvor f er der bare een politiker, der TØR ÅBNE MUNDEN !!??? Jeg er selv i "krig" mod myndighederne pga. egen sag.. Det er gennemsyret af penge-maskine-modellen. Alle tjener penge på anbragte børn... føj for h :( GAL SMILEY

Gæst

#20

2015-04-23 13:42

Hjælp et barn i nød? Er det børn, der sulter, krigsramte områder? Eller er det ALLE BØRN I NØD vi taler om ? For så er DANMARK da på r.... I Danmark er MANGE, MANGE børn og unge fanget i systemet magt/vold. Familier splittes med kommunal-tvangshandlinger og beslutninger. Og barnet/den unge kommer i NØD. Så jo... min underskrift er gældende for alle børn og unge i NØD. Men hvem går ind og lytter ? Hjælper ? Anbragte børn og unge i klemme i systemet? Tvangsanbragt UDEN grund? Forældre, der savner deres barn o.m.m... Puha Der er sgu nok at tage fat på Danmark og EU !!!

Gæst

#21

2015-04-23 15:05

Fordi nogle gange går systemet for vidt! Børn skal behandles ordentligt!

Gæst

#22

2015-04-23 20:04

Hvis jeg havde set denne for 10 år siden, ville jeg have været mistænkelig, fordi "det kan da ikke ske i et trygt land som Danmark .....der er jo ingen røg, uden en ildebrand"...... Men jeg er blevet klogere.
I dag ved som jeg, at det KAN ske og det sker. Det er SÅ vigtigt at vi støtter og råber op sammen.
Disse magtmisbrug eller ligegyldigheds holdninger hos ansvarlige kan ramme os alle og det fortsætter så længe gode mennesker intet gør
Sara Petersen

#23 lagt ind i facebook grupper

2015-04-24 06:27

Jeg har lagt denne underskriftindsamling ind i flere forskellige grupper. Håber der vil komme endnu flere underskrifter på og forhåbentlig nok til, at ønsket bliver opfyldt. Denne borgmester i Halsnæs kommune, har ansatte, som deler underretninger ud til højre og venstre og det hele er skrevet ud fra, at arbejde konfliktoptrappende og skriver en hel masse mellem linierne, så en underretning helt forkert bliver lagt op til, "at det ikke kan udelukkes, at et familiemedlem slår sit barn". Min fortolkning/forståelse af en enkelt sætning, vi selv fik fra Halsnæs kommune. Så kraftigt manipulerende og skandaløst, at det overhovedet kan finde sted. Der er selvfølgelig ikke hold i det og heldigvis har vores søn i guldborgsund kommune, hvor vi bor, en god sagsbehandler, som har fået lukket sagen ned, lige på stedet. Dybt utilgiveligt fra vores side af, overfor Halsnæs kommune. En pige kontakter kommunen, for at søge om tilskud til efterskole. Hvordan en sagsbehandler, får stillet manipulerende spørgsmål til denne pige om, hvordan vores familie fungerer og en sagsbehandler der bruger flere og andre vendinger end pigen udtaler. Desuden - hvad har trivsel i et hjem, hvor pigen ikke engang bor, relevans for, at pigen ønsker, at søge tilskud, fordi der ikke er penge til det i familien. Stop dette vanvid af underretninger, der smadrer mange flere familier, end hvad godt er. Alle parter er rystede over denne drejning og manipulation i vores sag. Takker så inderligt for en god sagsbehandler i guldborgsund kommune. Håber håber håber for alle os der er fanget i Halsnæs kommunes kløer, at der bliver strammet kraftigt op. Hvis det er nødvendigt at få borgmesteren til at gå af, så skal det ske snarest muligt og få ryddet op i de ansattes kompetencer og manipulerende sagsbehandling på børneområdet. 


Anonymous

#24 Re: lagt ind i facebook grupper

2015-04-24 07:47

#23: Sara Petersen - lagt ind i facebook grupper 

 tusinde tak   til jer alle  og  trist at høre vi er flere der har oplevet  halsnæs kommunes magtmisbrug . jeg gør hvad jeg kan i dette system og håber flere bakker op for sammen er vi stærke  :0) 


Gæst

#25

2015-04-26 12:30

I min familie har vi et barn som har ADHD og autisme og her har Egedal kommune ikke villet høre på familien. Familien måtte flytte til Hillerød, hvor de straks blev mødt med en fantastisk tillid og hjælp. Det gør mig meget ondt at høre om Emil. Vi hørte også flere gange: "Jeg vil ikke leve dette liv". Nu ser vi en glad, nynnende dreng, med gode muligheder for senere at kunne få et normalt liv.